Renoviranje strehe in izgradnja zunanjih stopnic?

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Torej, na hiši bi bilo potrebno obnoviti konstrukcijo strehe (z uporabo istih/obstoječih strešnikov) ter postaviti zunajne stopnišče za v 1. nadstropje (hiša ima visoko pritličje ter 1. nadstropje).

Priporočate kakšnega izvajalca? Kako sploh poteka iskanje ponudb? Je res, da bo treba vsakemu, ki pride pogledat in naredi predračun, plačati omenjen predračun oz. neko vsoto (jebat ga, sem nov na področju "gradnje" pa mi ni do tega, da mi pride 5 ljudi pogledat kaj je treba naresti, potem pa vsak izstavi račun za 300 eur recimo samo za pot in ogled).

Hiša je v ljubljani, ako to igra vlogo v priporčanju izvajalcev.

hvala.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Jah, zadnji info ki ga imam je, da pride nekdo pogledat kaj je treba naresti za 300 eur. In to se mi zdi neumno plačevati, da bo samo pogledal...

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Noben normalen privatnik za predračun ne računa ničesar (itak potem to vkalkulira v ceno
tongue-1.gif
). Ta, ki ti je to rekel, je že en nateglič in ga lahko mirno odsloviš.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Jah, zadnji info ki ga imam je, da pride nekdo pogledat kaj je treba naresti za 300 eur. In to se mi zdi neumno plačevati, da bo samo pogledal...

Ja pa kaj še, da ne bi res kaj plačeval. Mislim kaj vse se še ne bodo spomnili, da bi lupili ljudi.