Renault Megane Coupé 1.4 16v '99 problem vžig

supafly

Pripravnik
30. sep 2007
204
0
16
Knežje mesto
www.nrghouse.org
Imam 2 ključa, ki avto na daljinsko odklepata in zaklepata. Ta dva ključa sta bila naročena nova (račun 31.12.2008), ker se je predhodnikoma zbrisala koda. Sedaj se pojavlja isti problem. Lučka na armaturki utripa ko zmešana, avto ne užge z nobenim ključem.

Kakšen nasvet?

Ali bodo to na servisu porihtali pod garancijo (za ključa)? In verjetno morajo tam imeti in avto in ključa, ane? Sem namreč iz Celja, avto je bil v Kočevju pa je kr nekaj stroškov ga spravit tja.

Hvala na odgovorih in LP!

supafly

Pripravnik
30. sep 2007
204
0
16
Knežje mesto
www.nrghouse.org
Radijske... že poskusil in ne pali
frown-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Čudno. Potem morda računalniku kaj dogaja. Pelji nekomu, ki ima tester, da ti ponovno sprogramira blokado motorja. Pred tem se zapelji na enega izmed pooblaščenih Renault servisev, kjer ti morajo na podlagi prometnega dovoljenja brezplačno(!) posredovati login kodo za programiranje računalnika (4-mestna številka).

supafly

Pripravnik
30. sep 2007
204
0
16
Knežje mesto
www.nrghouse.org
Čudno mi je, da bi bil ključ, ker učeraj zvečer sem se normalno prpelal domov, ugasnil in šel spat... danes zjutraj (mrzlo blo ko svina), poskusim in shit :S Čeprav temperatura neb smela bit vzrok tega (ampak pri renoju se nikol ne ve). V ponedeljek pokličem na servis in bom uveljavljal garancijo zaradi ključev (če so ključi krivi seveda), drugače bom pač mogel plačati preprogramiranje računalnika... je drago to?