Rekreacija...

mistique

Guru
16. jun 2009
13.775
1.590
113
Emona / Carnium
Gužva je...zajla je dolga...pol pa jih ene par pošljejo...ko se en zatakne (ob drevo?!!!) pa potem verižno z dokaj visoko hitrostjo (cca. 50km/h) trčiš. Bremza je malo jača delavska rokavica, ki zagori, če orenk požlajfaš...

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Bremza je malo jača delavska rokavica, ki zagori, če orenk požlajfaš...
Če bi kdaj poskusil, bi vedel, da to ni res. Res je, da ti dajo take rokavice, samo se z njimi nikjer direktno ne dotikaš zajle.
1200px-Texas_Zip_liner_5430.JPG

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

mistique

Guru
16. jun 2009
13.775
1.590
113
Emona / Carnium
Poskusil večkrat. Zadnjikrat čez Učjo/Uccea. Ponekod dobiš ojačano rokavico, da v primeru "kršitve omejitve hitrosti", sproti malo žlajfaš, sicer je pa na koncu štoper (ni pa nujno)...Nima pa to neposredne povezave z nesrečo. Tako, kot drevo ni vzrok, tudi rokavica ni.
Pa še moja izkušnja: ko se enkrat po tem zapelješ, je naslednjič precej brezveze...za razliko od npr.: soteskanja.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-369
113
meni bolj ni jasno, kako se je drevo znašlo na poti... sej to vsak dan drsajo po tej zajli!

se zgodi. res pa je, doma na kavču lahko edino zaležanine dobiš.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.482
5.023
113
Mene čudi, kako se lahko poškodujejo tri osebe. Saj ne morejo spustiti več ljudi takoj en za drugim, ker se na koncu prejšnji ne bo uspel umakniti.
Ali imajo tukaj kak poseben sistem, da bi bilo to možno in teoretično varno? Dvomim. Očitno niso resno vzeli poškodbe prvega in drugega, da se je poškodoval še tretji.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.775
1.590
113
Emona / Carnium
Mene čudi, kako se lahko poškodujejo tri osebe. Saj ne morejo smejo spustiti več ljudi takoj en za drugim, ker se na koncu prejšnji ne bo uspel umakniti.
Ali imajo tukaj kak poseben sistem, da bi bilo to možno in teoretično varno? Dvomim. Očitno niso resno vzeli poškodbe prvega in drugega, da se je poškodoval še tretji.
Spustiš enega z dolgimi nogami in tandemček (odrasli + otrok) in imaš 3 poškodovane.