Reklame!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Pa saj ne morem več verjet!!! Vsak dan več reklam, pa naj bo to na tv, radiu, v nabiralniku..... Povsod same faking reklame. Ne moreš si več ogledat poročil, filma, poslušat oddaje na radiu, normalno vozit avta, še pojesti ne moreš v miru, že zvoni telefon in delajo reklamo za kakšno hebeno stvar!!!
jezen.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Hehe, te čist razumem.
grin1.gif

Jaz grem med reklamami na čik.
cool-1.gif

Jebat ga, kadit začni.
tongue-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Hehe, te čist razumem.
grin1.gif

Jaz grem med reklamami na čik.
cool-1.gif

Jebat ga, kadit začni.
tongue-1.gif

Drag šport... pogledaš eno oddajo Slovenija ima talent in pokuriš pol škatlice.
grin1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Ok razumem, da imajo komercialne televizije reklame ampak naj mi nekdo hudiča razloži kako je na slo lahko toliko reklam?
Plačujem naročnino plačujejo jim za reklame pa še vedno zgubo delajo
:D

Komercijalkam nič neplačujemo pa še vedno delajo dobiček
grims-1.gif

Itak, da je reklam preveč pa še za podkurit niso dobre tako, da sem si že pred leti omislil tisto nalepkico za STOP spam v kaslcu.
Na netu pa hvala bogu za addblock
cheer.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Časovni zamik... zakon za reklame.... sam recimo Slovenija ima talent moraš začet gledat cca 1h kasneje ker kot smo že eni šteli, je notri vsaj 9 blokov po 5min reklam = 45min.

Midva z mojo gledava že vse s časovnim zamikom. Pa še tko je kdaj tolk reklam da ti je še prevrtavat naprej tečno.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Te razumem, ampak moraš pa vedet, da ti ravno te reklame za v nabiralnik prinesejo plačo. Glede na sodoben čas (internet, elektronska pošta...) bi bili prihodki Pošte brez teh reklam bistveno manjši....
Nadležno pa je, se strinjam, da je nabiralnik poln reklam, po drugi strani pa so reklamni letaki tudi koristni... Izjema so raznorazni vsakodnevni Rutarji, dve verziji Šparovih letakov, dve verziji Lidlovih letakov ipd.

Kar se pa tiče ostalih medijev, pa ti dam popolnoma prav.
zmaga.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ja, vem, da mi prinesejo plačo!
smile-1.gif
Govorim na splošno, pozabi na to, kje delam! Kot sem že napisal, postalo je nevzdržno na vseh področjih! Zdaj že med samo oddajo v zgornji kot nalimajo za nekaj časa kakšno reklamo, temu se res ne moreš izogniti!
@Abraham: Da bi zaradi reklam začel kadit?
ne-ne-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Na tujih komercialni tv postajah je tovrstnega reklamiranja še več... Sploh nemški RTL je je ekstrem glede tega.. Upam, da tega pri nas ne bo. Po drugi strani pa preklomim na kak Discovery, NG, Travel, Da Vinci, pa se izognem reklamam...

Glede kaselc reklam, načeloma me preveč ne motijo, včasih najdem kako ugodno stvar, ki jo iščem (mimogrede, ravno za računalnik, ki ga je sharala strela, mi je prav prišel letak ene računalniške trgovine iz Tržaške v Mb (ex Comtron), poceni in več kot dovolj dober za blagajno). Mi pa gre na jetra Rutarjev A1 oz. podoben format z oh in sploh razpodajami, ki jih imajo 365 dni na leto, pa debele knjige od Mercatorja, Leclerca ipd. Tisti majhni, na nekaj straneh letaki me sploh ne motijo...

sass

Guru
1. sep 2007
5.246
889
113
jaz se bolj sprašujem, koliko nas stane vse to reklamiranje. reklame so povsod okoli nas. na radiu, TV, ob cestah, na internetu, v nabiralnikih... za koliko preplačamo izdelke?

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Pred leti je Adidas izjavil, da je skoraj 50% končne cene njihovih izdelkov cena promocije blagovne znamke. Zdaj, kako je danes, ne vem, pa tudi za % nisem stoodstotno prepričan, je pa bilo tu nekje...

Je pa eno dejstvo. Najboljša žajfa ali pa gel za tuširanje je tisto, ki se ne reklamira. Po lastnih izkušnjah so najslabši in najbolj za kožo neprimerni tovrstni izdelki Fa, Nivea, Palmolive...
Da ne omenjam šampona Head and shoulders. Enkrat sem ga uporabil, pa sem takoj dobil prhljaj. Kot pika na i sem kupil omenjeni šampon proti prhljaju, pa sem ga imel še več... Še najbolši za moje lase mi je šampon od Ilirije (kopriva in breza). Najbolj navaden v literski steklenici, ki je še skoraj enaka, kot je bila v stari Jugoslaviji...
Teh kozmetičnih stvari in raznoraznih sredstev za pranje ipd., ki se na veliko reklamirajo, z mojo že dolgo časa ne kupujeva, ker so ti izdelki eno navadno sranje.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No zanimivo, ogromno ljudi (vključno z mano) pa je prhljaj ravno s Head & Shoulders odpravilo. Sem sprobal vse možne ''medicinske'' šampone, tudi predpisane od dohtarce, pa je na koncu H&S pomagal.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.220
11.143
113
kod Džej-Zija
Joj, ta reklama gre meni tako na živce. Z aktivijo rešiš problem napihnjenosti in spet lahko oblečeš svoje najljubše poletne obleke.
stupid-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.684
2.426
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
No zanimivo, ogromno ljudi (vključno z mano) pa je prhljaj ravno s Head & Shoulders odpravilo. Sem sprobal vse možne ''medicinske'' šampone, tudi predpisane od dohtarce, pa je na koncu H&S pomagal.

si zgubil lase in prhljaj po vseh teh šamponih?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.029
1.942
113
Moj imunski sistem pa se je čisto prilagodil na te reklame in jih sploh ne vidim. Listam cajtng recimo in že ko se pogled približuje nečemu, kar zgleda oblikovno kot reklama, pobegne drugam na nekaj bolj tekstualnega
stupid-1.gif
ob cesti đumbotov sploh ne opazim, pogled gre kr skozi. Krame v kasl itak ne dobivam. Tvja našega sploh ne gledam, samo po pomoti ali naključju. Na internetu isto kot pri cajtngu. Spregledam. Na radiju pa hudiču res ne moreš pobegnit. ampak ok, gre vun, glede na to da je ostalo neobstoječe.
Bi pa izrekel moje sožalje tistim ki redno gledate slovensko sceno, ker to pa je res podn od podna. Slučajno zasledim activia. Poletje je rešeno, če žereš activio, ker več nisi napihnjen
stupid-1.gif