Reklama TS - fail?

JakeOnBreak

Majstr
18. jun 2012
732
296
63
Večkrat sem že videl to reklamo in me vedno znova zmoti to šalabajzerstvo.

Po celi desni strani se vidi folijo, po kateri so potresli sneg. V zgornjem desnem kotu niti folije ni. Zame je to kvečjemi nek polizdelek. Kako si lahko taka firma, kot je TS privošči najeti tako šalabajzersko produkcijo, da tega ne opazi že med samim snemanjem, kaj šele v postprodukciji.

Škoda, Telekom (še prej bivši Mobitel), mi je imel od nekdaj dobre reklame.

Vir:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
ker jih boli [cenzura], ker jih večina ne bo opazla, agencije pa itak samo gledajo da se kasira, izdelek pa rezultat niti ni tolko pomemben
smile-1.gif

en podoben primer so tud nove simobilove reklame, debilne do amena.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.710
6.478
113
Včasih si vsaj vedel, za koga je reklama. Sedaj so si vse podobne in mečejo denar proč.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
zaradi ene anomalije na našem trgu ... "kreativnih" oz oglaševalskih agencij al kakorkoli se že imenujejo pri prodajalci megle
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
dej si ti kako pavzo vzem, če boš mal bol pogledu boš ugotovu, da una tvoja famozna "lisa" tvor smrekco
stupid-1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
mojga petletnika tudi še kdaj matra katera je leva in katera desna stran

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
da nis ti na nivoju tega tvojga petletnika?

"Po celi desni strani se vidi folijo, po kateri so potresli sneg. V zgornjem desnem kotu niti folije ni. Zame je to kvečjemi nek polizdelek. Kako si lahko taka firma, kot je TS privošči najeti tako šalabajzersko produkcijo, da tega ne opazi že med samim snemanjem, kaj šele v postprodukciji"

k jest pogledam na desno stran, tm nastane smrekca. valda morš ta efekt nekak narest an. vpraš tvojga petletnika
cool-1.gif

JakeOnBreak

Majstr
18. jun 2012
732
296
63
Mišljeno je desno od rdeče črte, katero sem vrisal.

Za tiste, ki slabo vidijo bom izpostavil en najbolj očitni del, obkrožen z rdečo elipso, na katero kaže pravtako rdeča puščica.

@Nenasiten, kje ti tukaj vidiš kakšno formacijo smreke? Jaz vidim samo goli polivinil

P.S. Mogoče si barvno slep. V tem primeru se ti iskreno opravičujem. Iz bolnih ljudi se ne sme norčevati in jih zaničevati.

Nazadnje urejeno:

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
stari rišeš kot kak picasso zato sevede ne morem tekmovat s tabo pa nam risal pa opkrožval smrekice.
cry12bpy.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a veš kolk miljonov vržejo v en film, pa imaš na yt miljon posnetkvo kako folk najde napake
wink-1.gif

Kdor dela tudi greši.
jebiga, se zgodi.
če bi bil kdaj na kakem snemanju bi videl na kolk miljon stvari vse je potrebno bit skoncentriran.
in isto je v postprodukciji, 3dni lahko buliš not pa ne boš videl. pol pride pa čistilka mim pa iz prve vidi napako. si pač skoncentriran na bolj pomembne stvari..

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
verjetno je dedc iz foha, in pač opazi take stvari. vsi ostali pa tega ne opazimo...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
a veš kolk miljonov vržejo v en film, pa imaš na yt miljon posnetkvo kako folk najde napake
wink-1.gif

Kdor dela tudi greši.
jebiga, se zgodi.
če bi bil kdaj na kakem snemanju bi videl na kolk miljon stvari vse je potrebno bit skoncentriran.
in isto je v postprodukciji, 3dni lahko buliš not pa ne boš videl. pol pride pa čistilka mim pa iz prve vidi napako. si pač skoncentriran na bolj pomembne stvari..

Zato pa je fajn da zadevo pogleda se nekdo ki je podobnega profila kot publika na katero se cilja oglas, ker skupinica hipsterske kreative v eni agenciji verjetno res bolj "pomembne" stvari gleda, kot so novi followerji na twitterju in snapchst notifikacije in podobno
grin1.gif

JakeOnBreak

Majstr
18. jun 2012
732
296
63
V celovečernih filmih je razumljivo, da ne more bit vse 100% in se manjših napak večnimoa ne opazi oz. mi niso toliko moteče. Tam me bolj zmoti napačno navajanje dejstev.

Ne zdi pa se mi v redu, da se (za moje pojme) tako velika napaka spregleda na končnem izdelku, ki je dolg vsega skupaj minuto ali dve. Predno gre oglas na televizijo gre ja čez več parov oči.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Tisto v kotu je smrekca. Po tleh pa več kot očitno vrtex oz filc.

Zate pa za nenasitnega, spregledala sta eno besedo

Citat:
Po celi desni strani se vidi folijo, po kateri so potresli sneg. V ZGORNJEM desnem kotu niti folije ni. Zame je to kvečjemi nek polizdelek. Kako si lahko taka firma, kot je TS privošči najeti tako šalabajzersko produkcijo, da tega ne opazi že med samim snemanjem, kaj šele v postprodukciji.