Registracija na https://my.garmin.com

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Nekje sem pobral da če od prijema prvega signala mine manj kot 60 dni, potem si opravičen do brezplačne nadgradnje. Se pravi če imam sedaj gor CN2008, bi mi moral ponuditi nadgradnjo v CN2009, glede na to da imam napravo manj kot dva meseca?

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6
Tako je če je od prvega prejema satelitov minilo manj kot 60 dni si upravičen do brezplačne nadgradnje. Lepo se registriras na mygarmin inti tam ponudi download al pa po pošti dvd (plačilo poštnine).

semnov

Pripravnik
19. feb 2009
192
17
18
Sam imam težave z registracijo na njihovi strani.
Ne morem registrirati GPS-a 775T,
ne najde strani, na kateri bi naj bil "vtičnik"

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Poizkusi z iskalnikom IE. Možno je tudi, da ti požarni zid ne dovoli povezave. Preveri med izjemami za požarni zid.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ta tema ne sodi med navigacije, ampak v temo o računalništvu, neizpravnem PCju in tako dalje...

semnov

Pripravnik
19. feb 2009
192
17
18
Na prvi pogled izgleda da res ne spada sem, pa veendarle, napaka je na njihovi strani, ne moreš nič narediti, dokler ne "prideš" skozi to napako.

I

Izbrisan uporabnik #488

Meni dela vse povsem normalno
smile-1.gif

http://www8.garmin.com/products/communicator/

Samo link ki si ga ti dal, ima vejico...

Problem je pri tebi...

p.s. vtičnik je že eksotični izraz, ki ga uprablja firefox se mi zdi, ampak to ne more biti razlog, da ne bi delalo...

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Jaz imam še bolj zanimiv problem. Enako želim nadgradit karto, ki mi pripada. V Chrome brskalniku sem registriral nuvija 765. Seveda plugin-a (vtičnika) nisem mogel inštalirat zato sem šel v IE8, se prijavil in mi reče, da nimam registriranega produkta. Ko želim vpisati serijsko številko Nuvija pa javi, da je produkt že registriran in da ga ne morem... Seveda oboje v istim uporabniškim imenom itd.

Pisal sem na support, ampak očitno si boo vzeli nekaj dni za odgovor, če sploh...

Kakšna ideja??

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Bom kar sam sebi odgovoril. S pomočjo Garmin supporta smo rešili zadevo. Ustvarili so mi novi račun, s katerim se brez problema potegnil karto NT 2009.1...

Tako, da jim kar zagnjavite
wink-1.gif