Registracija avta

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, brez pooblastila ne gre
smile-1.gif

Razen če ima lastnik e-upravo....

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Hm, ravno prejsnji teden sem dal cez tehnicnega in podaljsal registracijo za avto kateri ni moj. Pa me ni nihce vprasal za moje dokumente. Dokumentov lastnice pa tudi nisem imel s sabo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako je, v upravnem postopku (registracija vozila) moraš imeti pooblastilo...

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
da se tudi brez pooblastila, pri meni je tudi fotr lahko registriral avto brez da sem bil zraven (sem ležal u bolnici) in ni rabil nobenega pooblastila.

I

Izbrisan uporabnik #488

A bomo sedaj debatirali kako je po reglcih al kako je po domače?

Marsikaj se da tudi po domače, ne samo registracija, ampak da ne bo kdo presenečen ko bodo zahtevali pooblastilo.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Super da ste lahko zrihtali, vendar je tudi referent za reg. vozil tvegal, namreč če bi ga kdo prijavil bi lahko imel ogromno težav.

Pooblastilo ponavadi tudi skopirajo in skopirajo tudi osebni dokument osebe, ki je vozilo reg. po pooblastilu. VEDNO zahtevajo osebni dokument.

Jaz vem, da sem vedno potrebovala pooblastilo in vso dokumentacijo, če je manjkal recimo samo podpis sem se lahko obrnila in šla, brez da bi kaj uspela uredit.

... tako je v Ljubljani, verjamem pa da se kje, kjer je bolj "po domače", še vedno da urediti vse, brez dokumentov in pooblastil in tako bo vse dokler enkrat ne bo kdo konkretno zamočil.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.151
113
super, ko vam bodo ukradli avto, pa podaljsevali registacijo brez vaše vednosti, brez jokanja po forumu
smile-1.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Na Prigotu ti nardijo, je pa zihr mogu pokazat osebni dokument. Zadevo nardijo, če sta priimek in naslov isti, drugače ne. Hočejo pooblastilo, ki pa ga lahko napišeš v sosednjem bifeju.