RegCure PRO

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Uporablja kdo? Partnerska firma od Microsofta.To tut nekaj pomeni
smile-1.gif
http://www.regcure.com/

Moram povedat, da odlično opravlja delo.Preverjeno je odpravil error 2 pri zagonu in še nek access violation pri izklopi računalnika z win xp.
Sicer pa je namenjen pohitritve sistema, zagona, čiščenju nesnage in zlonamerne kode v registru in še za kaj. Priporočam! Partis. Pri kopiranju custom duplikata, izklopite net.Ne posodabljat progama.
wink-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
btw Ne pozabit odkljukat firefoxa v samem programu.Settings-privacy settings. Da vam nebo brisalo prijav na forume/strani.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Microsoft partner je lahk vsak sp iz slovenije, tko da to pomeni isto kot nic.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
S svojimi 20-40% deleža je še kako živ.

Recimo 4 krat "bolj živ" od Mac OS ali kar 20 krat "bolj živ" od kakega Ubuntu.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Kot sistem se ne razvija vec, supporta je pa tud konc leta konc, tko da sistem je mrtev...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pa kaj vam dela. Kaki xp. Tu je govora o regcure. Sem samo dal primer oz. izkušnjo. In sem pol ure zabil in nisem rešil problema, potem pa sem nekak po naključju naletel na tegale in je s prve rešo te male napake, pa ostalo porihtal.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Ce znas uporabljat racunalnik, ne rabs nobenih regcleanerjev...

bonk.gif

Ker se pri inštalaciji/brisanju/uporabi programa register ne spreminja, ne?! Seveda se.Več kot uporabljaš pc, bolj zmrdaš sistem.Seveda pa je tudi način uporabe ključnega pomena.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Zanimivo da mi v zadnjih desetih letih niti enkrat ni blo treba uporabit raznih klinerjev, svoje delovne masine pa namestim na novo samo ko menjam sistem (no na macu mi tud tega mi treba). Pa vse delujejo tako hitro kot prvi dan...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ja ok.

Bodita deda pa naredita naslednje in napišita realne vrednosti, ne prilagojenih
wink-1.gif

Izklopita pc in štopajta čas dokler se ne pojavi recimo 1 widget na vajinem namizju. Če ga nimata, si ga pa dajta za test.

Inštalirajta regcure , popravita napake in restartajta. Nato pa takoj izklop pcja in spetštopajta čas do istega widgeta.

Ajde no, da vaju vidim, kak je sistem še vedno ISTO hiter in VSE še vedno isto hitro deluje. Kar jasno ne more bit res, ker so se vmes kaki programi posodbobili/postali bolj požrešni itd.. Ampak po vajino...

Sta bla tak glasna, zdaj pa bi res rad videl % pohitritve
wink-1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
na mogo masino reg cure ne bo hodil. sicer pa cold boot windows 8.1 nekje 20 sec...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Cold boot nekje... Dosti si povedal s tem res... Ne vemo kakšno kišto, katere programe inptalirane, kaj se ti zaganja z winsi... Kaj mi pomaga podatek 21 sek, če pa bi lahko naredo test in morda pridobil nekaj sekund in sebe utišal
wink-1.gif
Tak pa si reko, jat sem lani pridelal 100 litrov vina. Res jako res, če pa maš hektar vinograda. Recimo.

Glede partnerstva z microsoftom in da lahko microsoft logo kar tak dodaš v svoj app, pa bom prevero. Se mi zdi preveč na simpl.

Nazadnje urejeno:

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
dej preber moj post se enkrat,,,

drgac pa envy 14 beats, i7, 16gb ram, intel ssd... pac povprecen, dve let star laptop...

gor je pa obicajna sys admin roba, notepad ++, putty, hyper-v, remote manager, RSAT itd...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Zanimivo da mi v zadnjih desetih letih niti enkrat ni blo treba uporabit raznih klinerjev, svoje delovne masine pa namestim na novo samo ko menjam sistem (no na macu mi tud tega mi treba). Pa vse delujejo tako hitro kot prvi dan...

V registru pri Winsih se zelo hitro nabirajo prazne vrednoti od raznih odinštaliranih programov, ki ne znajo počistiti za sabo (večina programov, ki uporablja register)... Poženi kak CCleaner (ničesar ti ni potrebno brisati, samo opazuj kakšne zadeve so vse notri). Kako zapacan register proti očiščenem vpliva na samo delovanje sistema ne vem.

Ali slučajno ti ročno brišeš prazne vnose ven?