Reg. tablice - uzela jih magla

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Torej, z včeraj na danes so mi v LJ-Mostah z avta sunili ragistrski tablici
jezen.gif

Prosim, če bo kdo od vas videl avto s tablicama LJ 36-4US (ljubljanski grb) naj javi na policijo, ali pa (še bolje) poskusi avto fotografirati in fotke poslati meni
grims-1.gif

Pa še eno vprašanjce. Ali je možno od zavarovalnice (Triglav) kako izterjat strošek novih tablic in prometne? Avto je kasko zavarovan + parkirišča +... Vem, da ni nek bajen strošek, vendar za 32€ bi rajši šel na kakšno malce boljše kosilo.

Aja, pa še pohvala za moščanske policiste. 6:50 sem policiji prijavil krajo, 7:05 sta policist in policistka bila ob avtu in takoj smo začeli pisati zapisnik. 7:30 sem na avto že dajal nove tablice. So me kar presenetili. Pohvalno.

LP
Franci

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik franci pravi:
naj javi na policijo, ali pa (še bolje) poskusi avto fotografirati in fotke poslati meni
grims-1.gif
a boš poiskal lastnika teh tablic pa ga pretepel?
confused-1.gif

Drugače pa tablic ni vzela megla, ampak kakšen čefur ki je imel prazen tank.

5rG

Pripravnik
28. jun 2008
36
0
6
41
Citat:
Uporabnik franci pravi:
jezen.gif

Prosim, če bo kdo od vas videl avto s tablicama LJ 36-4US (ljubljanski grb) naj javi na policijo, ali pa (še bolje) poskusi avto fotografirati in fotke poslati meni
grims-1.gif

Pa še eno vprašanjce. Ali je možno od zavarovalnice (Triglav) kako izterjat strošek novih tablic in prometne? Avto je kasko zavarovan + parkirišča +... Vem, da ni nek bajen strošek, vendar za 32€ bi rajši šel na kakšno malce boljše kosilo.

Aja, pa še pohvala za moščanske policiste. 6:50 sem policiji prijavil krajo, 7:05 sta policist in policistka bila ob avtu in takoj smo začeli pisati zapisnik. 7:30 sem na avto že dajal nove tablice. So me kar presenetili. Pohvalno.

LP
Franci

rešitev za nasljednič - pojdi v merkur, kupi tesa trak in tablice prilimaj (brez okvirjev)
bo prej obupal, preden jih spravi dol
grims-1.gif

sprasujem se.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
A krajo imaš zavarovano? Če da, poglej v splošnih pogojih, kaj ti krijejo.

Imam zavarovano tudi krajo. Sem ravnokar klical na zavarovalnico in so mi povedali, da jih lahko terjam. Le še po potrjen zapisnik moram na policijo. Vsaj nekaj.

Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
naj javi na policijo, ali pa (še bolje) poskusi avto fotografirati in fotke poslati meni
grims-1.gif
a boš poiskal lastnika teh tablic pa ga pretepel?
confused-1.gif

Drugače pa tablic ni vzela megla, ampak kakšen čefur ki je imel prazen tank.

Ne bom jaz nikogar pretepal. Imamo kle v firmi cca 200 kamionov na dvorišču in ti kamioni vsak dan vozijo po LJ in okolici. Pač, če mi bo kdo poslal fotke, jih bom naprintal in potalal šoferjem. In če bo kateri od šoferjev videl avto s to tablico, bo pač 'po nesreči' odnesel kak vogal avta. Nebi bilo prvič
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
prav imaš, težko je iskat pravo "reg." sploh zato ker jo je že ponucal in potem seveda zavrgel, ali pa jo "špara" za kdaj kasneje....

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Imela par let nazaj isto izkušnjo.

Kot si že pogruntal - dobiš povrnjen strošek od zavarovalnice. Mislim, da meni edino zelene karte niso krili, drugo pa vse (novo prometno, nove tablice).

Kakšnih 10 mesecev po kraji so me iz policije Vič klicali, da sem tankala brez da bi plačala.
frown-1.gif
Sem bla ravno na izletu v Avstriji, ko so klicali, ura tm nekje po 8h zvečer. Najprej mi ni bilo nič jasno, potem sem jim pa povedala, da so te tablice že zdavnaj prijavljene ukradene. Tko da, brez veze iščeš nekoga, ki jih ima na avtu, zgleda da si nekateri delajo zalogo za čez leto.

Mene je izučilo in imam od takrat 'šrauf' čez prvo in zadnjo.
smile-1.gif
Predvidevam, da bo glede na cene goriva teh incidentov vedno več.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik 5rG pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
jezen.gif

grims-1.gif

LP
Franci

rešitev za nasljednič - pojdi v merkur, kupi tesa trak in tablice prilimaj (brez okvirjev)
bo prej obupal, preden jih spravi dol
grims-1.gif

sprasujem se.gif

Ej, kateri Tesa trak je dober, 2 sta outdoor tudi, en je za večjo kilažo, en za manjšo...

doma imam Pattex max 50kg per roll....

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
ksz

Evo. Danes so mi spet sunili tablice
jezen.gif

Zdej pa še vprašanje. Kam peljat avto, da mi bodo tablice prinetali ali pa prišravfali na avto (Tesa trakovi odpadejo, wap+vroča voda jih uniči)? Sem klical na yota servis, pa so začel nekaj komplicirat, da je treba snet odbijač.... uglavnem ura-dve dela, kar pa ni preveč poceni, pa še povedali so, da tega še niso počeli
confused-1.gif
.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
No. To za snet odbijač je tudi meni čudno. Sicer bom med malico šel pogledat kje so že obstoječe luknje v odbijaču (okvir tablic je prišravfan s štirimi vijaki). Zdej, če so na takem mestu, da na tablici nebo treba prevrtat črk in številk, ne bo problema, v nasprotnem primeru pa bo treba zvrtat luknje še v odbijač. Sicer orodje imam (razen poštole za knipinge), samo baše me čas. Zato sprašujem, če bi lahko kje pustil avto da to uredijo, ker te dneve ne morem biti preveč odsoten med službo (delam od 7h-20h
bonk.gif
, ponoči pa nebi glih rad na ulici kolovratil okoli avta).

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Očitno te nekdo nima najbolj rad.
Pazi, da ne bo ta naslednjič tako v element padel, da ti bo še odbijač dol potrgal oz. polomil.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kupiš TESA obojestranski trak in nalimaš.

Poleti sem imel nalimane s Tesa trakom, vendar avto perem z wap-om na vročo vodo in je trak popustil.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Sika lepilo. Imaš črnega ali belega.. Je pa v tubah kot silikon. Ni šans da odtrgaš. Imam sam nalepljeno pa perem z wapom+ vroča voda nobenih problemov.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Očitno te nekdo nima najbolj rad.
Pazi, da ne bo ta naslednjič tako v element padel, da ti bo še odbijač dol potrgal oz. polomil.

Kdorkoli že to počne, očitno nima le mene na muhi. So tudi parim sosedom letos že ukradli tablice. Eni sosedi celo 3x.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Sika lepilo. Imaš črnega ali belega.. Je pa v tubah kot silikon. Ni šans da odtrgaš. Imam sam nalepljeno pa perem z wapom+ vroča voda nobenih problemov.

bonk.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Vse kar morš nujno narest je prijavt policiji in takoj zahtevat kopijo zapisnika, ker se tudi ti radi zgubijo...........

pa po nove tablce............. nimaš kej

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik franci pravi:
ksz

Evo. Danes so mi spet sunili tablice
jezen.gif

Zdej pa še vprašanje. Kam peljat avto, da mi bodo tablice prinetali ali pa prišravfali na avto (Tesa trakovi odpadejo, wap+vroča voda jih uniči)? Sem klical na yota servis, pa so začel nekaj komplicirat, da je treba snet odbijač.... uglavnem ura-dve dela, kar pa ni preveč poceni, pa še povedali so, da tega še niso počeli
confused-1.gif
.

Sem moral pogledat na mojem, katere tablice so, ker se mi je stevilka zdela znan in ni veliko stevilk razlike
smile-1.gif

n619842146_1053634_7257.jpg