recesija

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
gledam tv in gledam poročila... jankoviæ novi veliki evropski lopov, cel svet govori o njemu, stanje bank ki so posojale ta denar za Zokijev spomenik in so v penisu, Janša v ameriki, recesiJAAAA... groza... kako nizko smo padli.

naslednja reportaža:
dolge vrste v Sloveniji za nakup najnovejšega iphona....slika kaže dolgo vrsto ljudi ki čakajo po tudi 12ur pred odprtjem trgovine za nakup pravokotnih škatlic z baterijo, ki se lepo svetijo in omogočajo nekaj šponskih stvari in so pripravljeni za to plačati 700eur... hudo!

hmmmm... what's wrong with this picture?
crazy1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.432
2.784
113
Zur bi bil, da bi se dali v vrsto in pol noter pocasi kupovali vse sam i5 ne.
smile-1.gif

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Čakte da pridejo novoletni prazniki, pa še prej 1. november ko bodo spet ikebane po 300 EUR na grobovih...

Problem je, ko se bogati skrivajo, reveži pa ven mečejo...

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
recesija je v glavi
problem, je ker bogati premalo zapravljajo in denar ne kroži
ikebane za 300€ so odlično zdravilo za recesijo

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.575
5.140
113
Dejstvo, da časi niso idealni, redko kdo vsake tri mesece dobi večjo plačo. Neka stagnacija, kar je v glavi enako kot strm padec.
Drugo dejstvo je, da smo Slovenci pesimisti. Kateri Američan, ti bo jamral, da mu je slabo. Še če si bo nov pipec kupil, ga bo bo hvalil in se važil z njim. Pri nas pa bo samo mogoče vsak peti rekel, da mu je ok. Če si bo kupil nov avto, bo pa jamral, da je moral šparat in da boljšega ni mogel vzet.
Še to bi rekel: pri nas so stvari še zmeraj precej bolj zanesljive in varne kot marsikje na zahodu. Ampak mi smo zajčki. Dejstvo je, da vsak lahko zgubi vir dohodka. Razlika pa je, kako to dojemamo. Pri nas je to konec sveta, nekje zunaj pa to pomeni, da se je treba boriti.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Verjetno niste gledali prispevka en vecer ta teden,kako mora uciteljica v os izlocat otroke iz vrsta za malico ker njihovi starsi nimajo denarja da bi placali....Otroci so se mi zasmilili v dno duse. To je Slovenija....

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
recesija je v glavi
problem, je ker bogati premalo zapravljajo in denar ne kroži
ikebane za 300€ so odlično zdravilo za recesijo
Saj zapravljajo. Samo nekje na Sejšelih in Bahamih je nekako lepše zapravljati, sploh če se tja pripelješ z jahto. Pa tudi denar je drugje varneje spravljen.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.499
5.698
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
gledam tv in gledam poročila... jankoviæ novi veliki evropski lopov, cel svet govori o njemu, stanje bank ki so posojale ta denar za Zokijev spomenik in so v penisu, Janša v ameriki, recesiJAAAA... groza... kako nizko smo padli.

naslednja reportaža:
dolge vrste v Sloveniji za nakup najnovejšega iphona....slika kaže dolgo vrsto ljudi ki čakajo po tudi 12ur pred odprtjem trgovine za nakup pravokotnih škatlic z baterijo, ki se lepo svetijo in omogočajo nekaj šponskih stvari in so pripravljeni za to plačati 700eur... hudo!

crazy1.gif

Sicer nisem na tekočem......ampak a so teb AVGAS podražil pa si zdej vs zagrenjen
sprasujem se.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Problem je, ko se bogati skrivajo, reveži pa ven mečejo...

467716-post_slo.gif

Vse naj nas enako obdavčijo in bo pol manj problemov.... pri moji trenutni k.. (pod)povprečni plači računam, da mi 700-800€ država ukrade. Če bi na šihtu ostajal, bi od nadur dobil pa mogoče 100€, delodajalca bi pa 3x več koštal. Tako ima pol Ljubljane vse žive dodatke in neprofitna stanovanja na moj račun. Jebeš tako solidarnost, če hijene gledajo samo kje jim bo kdo kaj dal, ne kje bodo kaj zaslužil.

Kamele0N

23. jul 2008
42.499
5.698
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
mah AVGAS nonstop dražijo sam itak ni problem ker mi JJ vse plača

Kokerkol obrneš je Janša kriv
smile-1.gif

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
to je pač ta razmak ljudi, ki se se bo večal še naprej, začel se pa je ko smo šli v EU

čudi me kaj se spirit sprašuje, ko pa ljubi eu
wink-1.gif
hehe

Kamele0N

23. jul 2008
42.499
5.698
113
Sam vi2 pa sta.....en pro EU drug bi pa nostalgijo po jugi furu...

A sta vsaj vsak v drugi enoti.......da se kdaj ne sestrelita...po pomoti
evil.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
....
naslednja reportaža:

crazy1.gif

Pomota! Ni bila dolga vrsta ljudi, bila je dolga vrsta metroseksualcev, to je podvrsta homo-jebivetra, katere pripadniki se obnašajo kot geji, zgledajo kot geji in v 50/50 deležu tudi so geji.
Njihova potreba po ajfonu je ekvivalentna ženskim potrebam po vibratorju.
cheer.gif