Recenzije albumov v Poletu šle, alternativa?

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Odkar so prenovili Polet in ga v praksi naredili brezpredmetnega, sem opazil, da ni več niti recenzij glasbenih albumov, kjer sem včasih zasledil kakšnega zanimivega, predvsem iz zvrsti rock/indie ipd.
Ima kdo kakšno dobro alternativo, ki pa ne obravnava ravno 10albumov dnevno, da se ne prebijam skozi solato? Slovenska, tuja, vseeno.

P.S. po možnosti dostopno brezplačno
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.572
113
Emona / Carnium
Rolling Stone, Spin Magazine, Rock Sound Magazine, altpress.com, nekaj tega je v Mladini, potem pa je tu še Metacritic pa take fore. Glede na to, da niti ni pomembno čigavo alternativo bi spremljal, je tu še http://zirzamin.se/
grin1.gif

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
To, iranska alternativa!
smile-1.gif
Hvala, bom pogledal naštete zadeve, da si malo ustvarim vtis. Predvsem se mi ne da prebijat skozi solato, od recenzije zadnjega hip-hop shita do Jasmina Bibera.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.572
113
Emona / Carnium
Hja, tudi sam ves čas iščem nekaj bolj usmerjenega, vendar potem ugotovim, da mi "paše" dobra muzika druge zvrsti in si obenem mislim, da ves čas zamujam ure in ure dobre muzike, ki ni alter
grin1.gif

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
No, sej pod alternativo sem mislil alternativo recenzijam, ki jih očitno ni več, ne neke hude alter glasbe
smile-1.gif
Zadnja dva všečna albuma sta mi bla od The Black Keys in Lane del Rey, toliko za občutek, ne sledim ravno neki hudi alternativi, čisti pop pa mi je tudi odveč.

V Poletu so imeli kar fajn članke, občasno so predstavili kakšno zanimivo skupino, tako da jih kar malo pogrešam, ne vem zakaj so ga čisto prenovili, zdaj je totalno brez veze.