Rebeka brez strehe nad glavo(resničnostni šov)

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.016
10.758
113
kod Džej-Zija
Ne pravijo ji zastonj multipraktik ...
bonk.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik suicidal pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Še iz gradnje hiše dela biznis:
ne-ne-1.gif
, dela budalo iz sebe. ali drugače: Just another attention whore

mogoče, ampak bo bajto dobila zastonj, ves keš ki ga pa ima zdej pa lahko pametno vloži kam....medtem ko boš ti zmetal ves denar za bajto in parcelo bo ona imela delnice in bajto....in bo bogata budala, ti pa pameten revež...
smirk-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik suicidal pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
...in bo bogata budala, ti pa pameten revež...
hysterical-1.gif
, ne govori, če me ne poznaš.

ok, ravnokar si se pohvalil kolk si "loaded"...tud to nekaj pove...
kar sem pa hotel povedat je pa: znajdla se je. in dvomim da moraš bit neumen za to, da dobiš bajto zastonj...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.546
2.934
113
v lokalni ostariji
dela se budalo iz sebe a zato bo dobila zgrajeno bajto... ti si pa pameten a bajto moras placati sam (torej si revnejsi od nje vsaj za to bajto)

[censored] ga... pece fousija vem...

druagce pa smesen mi je bil un bagerist ki je padu iz bagra:))) joj kok mu je mogl bit to nerodnu (n e verjamem da je bilo zreziran tist padec:))

Retroid

Pripravnik
22. avg 2007
60
0
6
Je še komu drugemu ta ženska tako antipatična, kot meni? Drugače pa attention whore gor ali dol, vprašanje tukaj je ali bi vi naredili enako, če bi se vam ponudila priložnost? Jaz zase še nisem siguren, ampak zastonj hiša se sliši zelo mikavno...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.596
344
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
saj meni je tudi antipaticna..

se pa znajde tukaj ni kej rect... zastonj hisa je pa zakon:)) tukaj govorimo o cca 15+ mio sit...
Se strinjam v celoti. Pa tistih 15+ je verjetno konkretno premalo.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
saj meni je tudi antipaticna..

se pa znajde tukaj ni kej rect... zastonj hisa je pa zakon:)) tukaj govorimo o cca 15+ mio sit...

meni je tudi antipatična

glede tistih 15 mio pa prištej vsaj še kakšnih 50....

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
hišo ji bodo na konc itak zaplenli, pol bo pa jokanja po vseh rumenih medijih. Baba je pa taki gravž da peče.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
In zakaj bi ji vse zaplenili? Ne vidim nobenega razloga, verjetno bo plačala dohodnino in to je to

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.006
-372
113
ah dej.... take zvezde so pri nas skor nedotakljive! pa tud mislim da v tak projekt ne bi šla kr na blef, je preveč pametna! in men se ne zdi budala! res bo dobila hišo zastonj! zakaj pa ne bi se mal showa naredila? sej gledal ga bojo itak samo butli...
podjetna je, punca se znajde, ni kej!

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.733
100
63
Saj nikjer ne piše, da bo vse zgrajeno samo iz sponzorskega denarja. Nekaj bo verjetno morala dati tudi sama. Res pa je, da je Rebekin glavni sponzor Studio moderna, kjer je $$$ neomejeno
smile-1.gif