Realme 8 5G

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
169
3
18
Pozdravljeni,

imam REALME 8 5G in nikjer ne najdem funkcije za vklop VoLTE. Zanima me ali ta telefon podpira to funkcijo ali ne? Hvala na pomoči.

Lp.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
Če ima telefon 5G ima tudi VoLTE. Če ga ni v meniju, ga verjetno operater ne podpira.
Kolikor sem gledal ga ima Telekom v ponudbi, torej "verjetno" pri njih deluje.

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
169
3
18
Če ima telefon 5G ima tudi VoLTE. Če ga ni v meniju, ga verjetno operater ne podpira.
Kolikor sem gledal ga ima Telekom v ponudbi, torej "verjetno" pri njih deluje.
Telefon je kupljen v TELEMACHOVI poslovalnici in tudi njihovo omrežje omogoča VoLTE, ampak me čudi da na telefonu ni nikjer te možnosti

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net

Kako vklopim Telemach VoLTE?​

Vklop storitve Telemach VoLTE se izvede na zahtevo uporabnika in ni samodejno vklopljen. Sam vklop se izvede s poslanim brezplačnim SMS-om s ključno besedo »VOLTE VKLOP« na 7070. Po vklopu se priporoča ponoven zagon telefona.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113

In the genre of fast speed network, everybody wants to use Voice over Long Term Evolution (VoLTE). As per the upgraded technology all the realme devices support this. The user doesn’t require to put any extra efforts to make VoLTE enable. Just insert your VoLTE support SIM card in the desired sim slot by default, the VoLTE will be active.

Še en, ki mu je uspelo
https://www.reddit.com/r/Realme/comments/qqush0

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
169
3
18

Kako vklopim Telemach VoLTE?​

Vklop storitve Telemach VoLTE se izvede na zahtevo uporabnika in ni samodejno vklopljen. Sam vklop se izvede s poslanim brezplačnim SMS-om s ključno besedo »VOLTE VKLOP« na 7070. Po vklopu se priporoča ponoven zagon telefona.
to sem poskusil vendar sem dobil naslednji odgovor: Napačna ključna beseda. Info in pomoč na +38670.....

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.104
-866
83
če ste na telemach, ali imate naročniško ali predplačniški paket ? v številčnico vtipkajte : *121# in tipka kliči , pokaže dodatno okence pritisnite 9-status in zopet tipka pošlji in vam izpiše, kaj imate vklopljeno, če ni Volte vmes vam bo operater vklopil.