Real bo poleti zagnal še 200 milijonov...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Torej, sicer sem fan belega baleta, samo dvomim v smiselnost nakupov Pereza...

Zdaj misli poleti še 200 miljonov strest in sicer za Davida Silvo iz valencie do 25, da Silvo(18 let) iz Santosa (BRA) za do 30 miljonov, potem pa še Rooney(Manchester naj bi dobil enega mehiškega klona poleti
evil.gif
), Riberya (bayern), Fabregasa (arsenal), Eden Hazard (Lille)

Če že, pol bi lahko vsaj za Mourinha skeširal
evil.gif

Če pa se Kaka čez poletje ne bo pozdravil mu pa samo bog pomagi....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hysterical-1.gif

Nikoli nisem kaj dosti "obrajtal" Real, ker se mi njihova politika kupovanja vsega "najboljsega" gnusi.. Patetiki so taki, kot City.. Ne, da bi dejansko zgradili EKIPO, ki bi kaj osvojila.. Gradijo samo na prodaji dresov..

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
koliko ste vi stari???

kaj ima nogomet veze tukaj???

vse je marketing...

real je najpopularnejsi klub na svetu (in eden od najpopularnejsih v evropi)

ni problem porabiti 200 000 000 € ce ves da bos dobil 250 000 000 € nazaj...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mogoce ga boli koleno na nogi, ali pa ima potres mozganov, pa je mal sitn
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
hysterical-1.gif

Nikoli nisem kaj dosti "obrajtal" Real, ker se mi njihova politika kupovanja vsega "najboljsega" gnusi.. Patetiki so taki, kot City.. Ne, da bi dejansko zgradili EKIPO, ki bi kaj osvojila.. Gradijo samo na prodaji dresov..

mene tudi moti to, čeprav pa to samo po sebi ni problematično, vendar je treba začeti pri glavi (beri: trener) in potem tega podpret 100%, pa če to pomeni, da okrepitev za 40miljonov sedi na klopi, ker se noče vklopit, potem pač to to pomeni

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tocno to. Pa treba je kupit tudi kaksne defenziste in garace, kljub temu da ne prinesejo prodaje 1499434282384 dresov.. Bodo pa pac uspehe.. Nisem profi, dalec od tega, ampak ze jaz kot laik vidim, da se z nabavo same ofenzive nekako ne zgradi ekipe. Se pa prodajo dresi, to pa.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Tocno to. Pa treba je kupit tudi kaksne defenziste in garace, kljub temu da ne prinesejo prodaje 1499434282384 dresov.. Bodo pa pac uspehe.. Nisem profi, dalec od tega, ampak ze jaz kot laik vidim, da se z nabavo same ofenzive nekako ne zgradi ekipe. Se pa prodajo dresi, to pa.

ma ja, saj veš kako je, če so od letošnjih 250 mio še 50 v minusu je že veliko

drugač pa arbeloa in r. albiol sta bili zveneči obrambni okrepitvi, samo rabiš na sredini dva, ki tečeta 12km na tekmo ne pa ronalda ali messija

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
tecaj geografije?

evropa = svet? TO NE DRŽI

v Evropi ima Real peščico navijačev (v primerjavi z ostalim svetom...)

njihovi dresi v Aziji so bili ob zacetku sezone takoj razprodani (ko je Ronaldo prisel v Real so navijaci ponoreli)

v Evropi je veliko več klubov in večja konkurenca...
in ja, poudarek je ravno na tem, da v evropi imajo privrzence (ampak jih imajo tudi drugi klubi, kar pa ne drzi toliko ostale kontinente)

in zakaj taka popularnost?
sponzorske pogodbe --> tv oglasi, jumbo plakati...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ja?

Arbeloa je odsel za 2 mio eurov.. kakor mi je znano je bil kupljen bolj za backup.. Albiolu fali se ene par let, isto Garayu..

Po moje.. bi potreboval izkusene branilce, ne pa potenciale..

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ja?

Arbeloa je odsel za 2 mio eurov.. kakor mi je znano je bil kupljen bolj za backup.. Albiolu fali se ene par let, isto Garayu..

Po moje.. bi potreboval izkusene branilce, ne pa potenciale..
Zanimivo se stvari zapletajo... najprej so izražene kritike, ker se kupujejo zvezde, in se nič ne ''vzgaja'', potem so kar na enkrat določeni igralci premladi oziroma premalo izkušeni in bi bilo bolje pripeljati še več ''zvezd''... logično in racionalno razmišljanje...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Logično bi bilo da bi beli sekret malo bolj izkoristil svojo nogometno šolo, sicer ni la masia, veliko ji pa tudi ne manjka. Od Casillasa do letos (ko sta se iz igranja drugje vrnili Arbeloa in Granero
bonk.gif

Res, kitajci in ostala azijska zalega kupujejo drese kot zmešani... ampak nekemu povprečnemu navijaču bi verjetno pomenilo več da klub takega kalibra tudi kaj osvoji, ne da samo šuške šteje.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
ja samo nima real takih navijačev, glavno da hodijo zvezdice z kilami gela, pa da se majo vsi fajn
grin1.gif