Bom kar tukaj napisal, ker so itak več ali manj vse teme zaklenjene. Halo?
No da še jaz povem svojo plat zgodbe.
Kot prvo nisem noben Luce.
Šele sedaj pa sem opazil ta komentar,
ej, ne bo. sem že pisal, da brišejo profil, kot snecerju, pa ne gre, ni časa. kamelči reva mala pa očitno nima te možnosti. bo svet lepši,a? Sej on je mislu tebe.
www.alter.si
ki me zelo moti. To kar piše sploh ni res in je laž.
Jaz nisem nikoli komentiral v temi o avtomobilizmu. Predvsem pa, ker po tem ko je moderator spoznal svojo napako ni podal nobenega pojasnila oziroma opravičila.
Ne vem na podlagi česa je moderator KameleON to predvideval ne vem.
Nekaj je govoril od podobnih ipjev, kar ne vem kaj to pomeni in tudi ne vem kako lahko lahko kar nekaj v česar ni prepričan oziroma kot je razvidno se nespozna, sodi nekega človeka na podlagi enega komentarja, ki sploh ni bil ne žaljiv ne karkoli drugega, predvsem glede na to kaj vse je bilo pisano prej in potem od drugih sodelujočih uporabnikov v tisti temi.
Toda napadel in brisal mi je komentarje čisto brez veze brez kakšnih obrazložitev, vsaj na začetku dokler nisem podal "report".
Ne vem mogoče so se mu skisali možgani zaradi tega Luceta toda zato nisem jaz kriv.
Potem ko je spoznal svojo zmoto se mi je opravičil preko ZSja.
HALO, da to to piše nek moderator na takem forumu je zelo žalostno.
Pričakujem tudi pojasnilo in opravičilo javno preko foruma.
Ne zaradi mene toda zaradi drugih, da me nebi primerjali z drugimi oziroma Lucetom (sem preletel nekaj njegovih komentarjev).
Sem nov na forumu čeprav ga že nekaj časa spremljam.
Kot pa spremljam vidim da je v čveku več tem v zvezi z moderatorjem KameleONom in pritožbe čezn kot karkoli drugega.
Kaj iz tega lahko razberemo?
Tako moderiranje se mi ne zdi "pravično" če ne moreš drugače pa zakleneš to je najbolj enostavno. To ne delajo otroci kaj šele odrasli. Saj je še over net bolje urejen.
Upam da to ostane in ne bo izbrisal kot večino mojih prejšnih komentarjev.
Konec koncev mi je pa vseeno.
Kot se mi zdi ne bom dolgo član tega foruma, ker kot vidim je več ali manj samo eno kreganje in merjenje kdo ima daljšega.
Kot pa vidim je nekaterim dovoljeno veliko več kot drugim.
Tako da...
LP