Raztezalnik čevljev

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
Hi.

Sem si nabavil novo obutev tako za vsak dan, pa me pošteno žulijo. Ker sem prepričan, da bodo OK ko se malo raztegnejo, me zanima kje kupiti v slo. kakšen raztezalec čevljev za minimalni dinar?
Recimo kaj podobnega temu: http://tinyurl.com/cz5hd8y

Bi naročil iz Ebay-a, pa 3 tedne čakanja ni lih opcija...

Hvala za info.

bimbim

Pripravnik
26. avg 2011
87
0
6
Hmmm... Skoraj zagotovo v Humanic-u. Poleg tega pa tam dobiš tudi sprej za lažje raztezanje čevljev, ob predpogoju, da so usnjeni
rolleyes-1.gif

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
Iz zunanje strani so (semiš), iz notranje pa je blago. Med zunanjim in notranjim delom pa sem prepričan da je še kaj vmes...

bimbim

Pripravnik
26. avg 2011
87
0
6
ali pa če v vrečko naliješ vodo, jo daš v čevelj in potem vse skupaj daš v zmrzovalnik, da voda zamrzne - bi tudi mend naj delovalo.
če pa nič od tega ne deluje, potem pa nesti čevlje k čevljarju, da jih raztegne na kopito?

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Lahko probaš brez vložka, da se malo razhodijo. Tako so mi svetovali, ko sem kupil malo bolj tesne superge.
Svetujem ti, da to probaš za na kako kavo in ne za v službo. Meni meni ta rešitev namreč ni odgovarjala, ker so supergi ratali precej neudobni, ampak sem pač pretrpel tist dan. Nekateri pa očitno nimajo problemov s tem.

Malo bolj za silo rešitev, ampak zna priti prav.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Lahko poskusiš čevelj raztegniti s šnopsom (preverjeno deluje, pod pogojem, da ni treba raztegovati za celo številko ali več) pa tudi z mehčalcem (kolegica ubrala to tehniko - če ne drugega, se čevelj zmehča in ni takšnega hudega drgnjenja ob kožo, verjetno pa to ne velja za vse materiale).

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Lahko poskusiš čevelj raztegniti s šnopsom (preverjeno deluje, pod pogojem, da ni treba raztegovati za celo številko ali več)

Seveda, po pol litra spitega šnopsa itak ne veš, da maš premajhne čevlje gor ...

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
Niso premajhni. Ne vem zakaj bi si kupoval premajhne čevlje...
Bo čevljar uredil, bom nesel da jih da na kopito za ene 2 dni.