Razprodaje v Avstriji

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jaz sem bila prejšni teden v četrtek in je že bilo. Bila sem v Celovcu (center in City Arcadia).

Zanimivo je, da je pri njih (vsaj v centru) vse znižano za 50 %, ne samo določeni artikli. Fulll dobr.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kje se da ugodno parkirat v centru Celovca?
Me ni bilo tam že ene 10 let, pa sem pozabil.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Po moje se najbolj splača zraven City Arcadia, ker povsod drugod plačaš kot ...
stupid-1.gif

Bog ne daj parkirat v avtohiši pod C & A. Za cca 2 uri daš 11 evrov
uf-1.gif

Splača se tud na ulci (bočno), sam je vse polno. Morš met res srečo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Po moje se najbolj splača zraven City Arcadia, ker povsod drugod plačaš kot ...
stupid-1.gif
In kje točno je to? Ker Google ne najde nič smiselnega pod "City Arcadia Klagenfurt"

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
96
28
Ta City Arkaden je res velik in se najde kaj pametnega. Če greš sem, je najbolje parkirat kar v njihovi parkirni hiši. Prva ura je zastonj, drugo uro plačaš 1 eur, tko da je skor zastonj.

Je pa zelo lahko pridt. Res greš samo skoz naravnost, nikjer ne zavijaš. Od ljubelja samo naravnost, mimo tistih dveh krožnih prometov, prideš v mesto, še vedno samo naravnost, in cesta sama na koncu zavije v desno in greš še vedno naravnost, po enih parih semaforjih je čist ob cesti ta City Arkaden.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Jaz sem v City Arkaden skor vsak mesec... Iz Kranja je pač to dost bliz. Parkiram pa malce pred starim mestom... Če prideš z Ljubelja, se voziš po rozentaler štrase skozi celouc, nonstop naravnost, takoj za Shellovo pumpo zaviješ takoj desno, in spet takoj, ko se da še enkrat desno (praktično obrneš za 180°), po kakih 50m je na desni strani ogromen parking, sicer makadamski, ampak zastonj. Čez teden je dosti zaseden (domačini, ki delajo v bližnjih firmah), za vikend prazen. Potem pa 10 minuten sprehod do City Arkaden. Sproti greš mimo "samostojnih" trgovin C&A, H&M, Douglas, Lacoste itd... Prve tri naštete so tudi v City Arkaden, le da niso tako zeloooo velike. Pa tudi čez fletn glavni trg greš - mimo Rathaus-a (ki menda ni hiša za podgane, kot sem jaz mislil...).
Komur se pa res ne da hodit, pa lahko parkira tudi v parkirni hiši od City Arkaden, vendar nimam pojma koliko stane.

Aja link do parkinga: klik.
In klik do potke od parkinga do City Arkaden: klik še sem.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če me spomin ne vara ja garažna hiša free. Ne bom pa trdil, da me ne bo potem kdo lovil:)

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Rathaus je nekaka občina, mestna hiša...rat=nasvet, hiša kjer se dobi nasvet oz se debatira...tko mi je en švaba razložu
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Dobro da malo presekamo ta vaš Celovec, Arkadio al kako je že, pa Rathavs. Kje kaka pametna akcija v okolici Graza? Razen Seiersberga?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.425
113
Pomurje
Shopping City Nord(ta je nov), pa v mestu je City center, pa nasproti železniške postaje je kar trgovin C&A itd.
Če je kaj v strem mestnem jedru, pa ne vem.

Lp