Raznašanje revij

ursek

Zelenc'
7. dec 2008
23
0
1
Pozdravljeni!

Kot prvo, upam da nisem zgrešil teme
bonk.gif

Torej, zanima me če je dovoljeno devat komericalne revije (revija, 4-6 strani) za brisalce avtomobila ali obstaja kakšen zakon, ki to prepoveduje? Nekaj kolegov mi je reko da je obstaja baje zakon, ki prepoveduje to, zdaj pa vas sprašujem kaj veste o tem VI!
smile-1.gif

Hvala za odgovore..

Lp, Uroš

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
Mislim, da bo bolj problem v to smer, kje so ti avtomobili parkirani... Enkrat sem reklamne letake talal in sem dobil navodila pred katero trgovino lahko (stvar dogovora s šefom) in pred katero ne. Na javnih parkiriščih pa mislim da ni problema...

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
@ursek
Ti kar zatikej za brisalce, sam, da boš čez par dni pospravu park place za sabo drugače se ti znajo reklame/časopisi nekam zataknt...

tommek

Pripravnik
21. feb 2008
36
16
8
Če se ne motim, velja na primer v Mariboru nek odlok, da je zatikanje letakov za brisalce na občinskih parkiriščih prepovedano...določene pa so tudi kazni za to početje.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Predvsemn bi se morali vsi navadit, da vse, kar najdeš za brisalci, roma direktno na tla tam, kjer je bil avto parkiran. Potem bi se tisti, ki se tako reklamirajo, hitro zamislili, ko bi dobili kak račun za čiščenje ali kazen od kake inšpekcije.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ti kar zatikaj, ce se upas dotakniti mojega avtomobila.
vecina nas je na to kar precej alergicna.
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Podpis.

Pa ceprav ne prenesem smetenja je to ena od stvari ki jo dosledno delam. Jebem jim boga, pol je pa poleti nevihtica, pa vse skupaj na papirju za en cent stiskano... Parkiras zjutraj, tepec ti da reklamo ob devetih, ob dvanajstih je nevihta kjer se papir namoci in zazpade, pol pa do sestih sonce kuri. Zdaj pa ti praskaj tisto fakin papirnato maso dol z avta. Z gasilnim aparatom bi ga trikrat okol kepe, ce bi ga nasel.

Sem ze razmisljal, ce bi eno uno postarsko "anti-spam" nalepko na avto dal.
smirk-1.gif

Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
smirk-1.gif

Kot da nalepka na kaselcih kaj pomaga. Sem šel včeraj po enem tednu do stanovanja pa sem imel v kaslcu ene 5,6 brezplačnih cajtngov. Za pošto sploh ni prostora.

Na avtomobile pa kar šopajte za brisalce, prvega ki dobim bo pojedel letak. Včasih kakšnega zataknejo za zadnji brisalec, ti ne opaziš, ponoči zmrzne na šipo, pa praskaj dol košček po koščku.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.597
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
smirk-1.gif

Kot da nalepka na kaselcih kaj pomaga. Sem šel včeraj po enem tednu do stanovanja pa sem imel v kaslcu ene 5,6 brezplačnih cajtngov. Za pošto sploh ni prostora.

Na avtomobile pa kar šopajte za brisalce, prvega ki dobim bo pojedel letak. Včasih kakšnega zataknejo za zadnji brisalec, ti ne opaziš, ponoči zmrzne na šipo, pa praskaj dol košček po koščku.

To sem jaz vmes delal, 2 krat je bilo malo temno že in sem vrgel v kaselc pa šele potem opazil nekje ob strani nalepko oz. na notranji strani kasla ko sem vse skupaj not spustil. Pozvonil sem na domofon, povedal kako je na stvari in se opravičil, kaj češ
wink-1.gif
Obakrat so bili lastniki kaslov razumevajoči.sicer pa mi je tisti kaj sem delal zanj, povedal da imajo kar precej težav ker vedno več ljudi ima tega poln kufer, kazni pa baje tudi niso ravno majhne.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
obstaja zakon. tudi v btc ga spoštujejo.
v soboto so imeli avtomobili v garažni hiši LJ cityparka zataknjene neke reklame za brisalce...

Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:

Na avtomobile pa kar šopajte za brisalce, prvega ki dobim bo pojedel letak.

Zadnjič se videl Milikiæa letake za brisalce šopat.
grims-1.gif

Mile Kitiča?

Ampak je zanimivo, da vsi tvoji mafijaši opravljajo pošteno, slabo plačano študentsko delo
hysterical-1.gif

Arkan sploh ni mrtev, sem ga videl zadnjič prodajati kestenj pred britofom
hysterical-1.gif