razmisljanje o svojem izgledu

Ko sem zunaj, razmisljam kako izgledam

• Skupaj glasov
    83

deejay2

Zelenc'
14. jan 2008
28
0
1
Mene pa zanima, kolk kej razmisljate sami o sebi, ko se gibljate v javnostji? Sam opazam, da zelo prevec razmisljam takrat o sebi...pac kako izgledam v tistem trenutku za druge. To je precej morece, ker se potem ne sprostis toliko, kolikor bi se lahko ob pogovoru oz. bilocem. Me prav zanima se vase mnenje o tem.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ne, jaz nikoli ne razmišljam kako me drugi vidijo, sem pač takšen kot sem in mi je vseeno kakšno je mnenje ostalih o mojem izgledu.

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
spet e ena anketa!
bonk.gif

Brooklyn

Zelenc'
30. jul 2008
26
0
1
Slovenija
Ko se gibljem v javnosti, vem da dobro zgledam in nimam razloga, da bi me to skrbelo. Ce sem v dvomih pa zavijem v najblizjo trgovino (kjer imajo ogledalo, to pa je skoraj v vsaki) in neopazno preverim stanje.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Brooklyn pravi:
Ko se gibljem v javnosti, vem da dobro zgledam in nimam razloga, da bi me to skrbelo. Ce sem v dvomih pa zavijem v najblizjo trgovino (kjer imajo ogledalo, to pa je skoraj v vsaki) in neopazno preverim stanje.

Bom kar s tvojim podpisom odgovoril:
grims-1.gif

"The only thing worse than being talked is not being talked about".

evil.gif

Brooklyn

Zelenc'
30. jul 2008
26
0
1
Slovenija
Odgovorila sem na zastavljeno vprasanje v temi. Trgovina - da preverim celotno stanje, tudi obleke (ce slucajno nisem sigurna da je vse okej) in ne samo obraz in make-up na njem. V trgovini ponavadi potem tudi nakupim razna zivila, ce ze zavijem zaradi tega razloga notri.

Moj podpis pa; Huje kot ce govorijo o tebi (opravljajo) je to, da sploh ne govorijo o tebi. Res ne vem, kaj ima moj podpis veze s to temo.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik Brooklyn pravi:
Trgovina - da preverim celotno stanje, tudi obleke (ce slucajno nisem sigurna da je vse okej) in ne samo obraz in make-up na njem. V trgovini ponavadi potem tudi nakupim razna zivila, ce ze zavijem zaradi tega razloga notri.
V trgovini z živili je bolj malo ogledal.
smirk-1.gif
No pri sadju in zelenjavi so, sam, a ni mal nerodno splezati na polico in se leže ogledovati?
Na tvojem mestu bi se raje postavil pred nadzorno kamero in se dal posneti z vseh zornih kotov, potem pa bi šel k varnostniku in ga nafehtal, da mi pokaže posnetek.
cool-1.gif

Brooklyn

Zelenc'
30. jul 2008
26
0
1
Slovenija
Napisala sem, da se pogledam diskretno, na hitro. Najlazje je pri mlecnih izdelkih, kjer je hladilnik in ob strani ogledalo, da se osvrknem s pogledom.