Razmerje s starejšo žensko

kajtevem

Zelenc'
16. sep 2008
5
0
1
LJ
Evo imam en problem! Med poletjem (kakšna 2 mesca nazaj) sem spoznal eno žensko (videval sem jo že prej), bila je neka žurka, v igri preveč alkohola in seveda zajebancija gor in dol! Začela sva se hodit na pijače, ob vikendih skupaj ven... In vedno več sva bila skupaj in zgodilo se je pač kar se je! Obema je bilo ok in še vedno je, ampak problem je, da sem mislil, da bo ostalo le pri poletni avanturi, ampak sem začel opažat pred nekaj časa, da se zaljubljam, enako ona! O tem sva se že pogovarjala ampak sva se strinjala, da še ni problema in nadaljevala z aktivnostmi!
grin1.gif
Vse bi bilo lepo in prav, če ne bi imela ona 14 let več kot jaz in hčerko nekaj dni mlajšo od mene!

Ker vem, da tole ne vodi nikamor in nama je samo pokvarilo prijateljstvo, čeprav se nad vsem dogajanjem ne pritožujem, ampak trenutno ne vem kaj naj naredim! Hoče, da jo predstavim staršem, adijo pamet, kolegi, znanci in poln [censored] ljudi itaq že ve, ampak starši še ne! Ti pa že tudi najedajo z bednimi vprašanji!

Je že kdo bil v taki situaciji? Kako jo rešit?
redface-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Na dolgi rok nažalost ne bo šlo. Generacijska razlika, drugi pogledi na življenje. Ona bo kmalu v meni,.....
Uživajta dokler lahko, ampak mej v mislih da večno ne bo trajalo

kajtevem

Zelenc'
16. sep 2008
5
0
1
LJ
Čist možn ja...., čeprav tudi tamala ni slaba!
rolleyes-1.gif

Da se ne bo kateri še obešal na leta, nekaj dni ni mišljeno dobesedno nekaj dni!

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
najboljš boš rešu tako, da jo še parkrat nažgeš, nažgeš še tamalo in potem spizdiš in pozabiš na vse.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Jaz pa mislim da ni panike če je ženska Ok in se štekata jo imej še neki časa na stand bayu čez neki časa recmo za novo leto pa jo pripeleš domov (ampak ne pred silvestrom da neb imeli pogreba na praznični dan ;-)) pol pa boš vidu reakcijo staršev pa tud vidva se bosta že mal skulirala in naveličača drug druzga. Pastorko pa lepo pr mir pust dokler maš v paci mamo.
lp
r

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ne vodi svojo punco, ki je precej starejša od tebe domov, ker ti jo bo tvoj foter prevrnu!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
pa pri 35 je lahko še vedno prava mrha...za razliko od razlezenih 20+ letnic.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
je pa drugo tudi, da verjetno prav brihtna ni da se zapleta z mozoljastim 20letnikom ki nabija igrce 24/7..zato pac, zgi dokler bos lahko, pa se hcero ce bo dala... to ti je edini motiv.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
nad 30 so prave babe tko da kr furi. Sploh če je seks uredu. Če pa kej zaštrika pa tamalo ne..

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
KSZ:

Ženske pri teh letih so ta najtabolš! Vsaj vedo kako se kej streže. In še nekaj, kot je že nekdo povedal, pri teh letih lahko zgledajo bolš, kot marsikatera 20 letnica!! Pa še v glavi ima mal poštimano. Tko da, če ti paše, go for it!!

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Kolega se je zapletel s 15 let starejšo, ki je imela 13 let staro hčerko (on je bil star 24 takrat),..ko je fotr zvedel, ga je fliknil iz stanovanja, kolega se je preselil k njej, ampak se je po malo manj kot letu vrnil domov. Njegove izkušnje so bile take, da fuk veza odlično, resna veza pa ni bila zanj, ker ni bil pripravljen biti nadomestni oče najstnici.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ej mularija, a boste pustil naše stare babe? Ti šmrkad ti šmrkava.... mi smo to ulaufal in naučili, zdaj bi pa vi ulaufane mašine vozili. Tam imate šmrkle, pa se skupaj učte in igrajte zdravnike! A naj mi tastari pa frkle od začetka učimo? To škriplje kot stiropor na šajbi.
Bemti, zdaj bomo moral še zaklepat naše starebabe, da nam jih mularija ne bo popacala....

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Stardec kaj ne na tebe ena mlada žica?
Drugače pa jaz ne bi bil več z dosti starejšo žensko. Bil sem z eno 6 let starejšo, katera je tudi imela hčerko. Pa pri 30 ni imela ravno vse poštimano na podstrejšu.
Pa vedi, da boš vedno drugi za hčerko.

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ej mularija, a boste pustil naše stare babe? Ti šmrkad ti šmrkava.... mi smo to ulaufal in naučili, zdaj bi pa vi ulaufane mašine vozili. Tam imate šmrkle, pa se skupaj učte in igrajte zdravnike! A naj mi tastari pa frkle od začetka učimo? To škriplje kot stiropor na šajbi.
Bemti, zdaj bomo moral še zaklepat naše starebabe, da nam jih mularija ne bo popacala....

zdej se boš mogu pa odločit ... une tamlade ne prepustiš, starih tud ne