Razmerja ...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
že cel večer premišljujem o nečem ... pred kratkim sem spoznal eno bejbo. fajn baba, moram rečt, na mestu ... samo ... ko pomislim ...

trenutno se mam fantastično. uživam v življenju, delam, kar mi paše in nihče mi ne teži, kje si, kdaj si, s kom si, pa kdaj prideš ... ni mi treba ničesar delit z nobenim ...
rolleyes-1.gif

mogoče je kriv teran, mogoče to, da sem danes premalo fotkal, dejstvo je pa to, da mi trenutno ne pade na pamet, da bi neko neznanko, magar tudi znanko, spustil do sebe za dlje kot da se malce pozabavava ... ko pa zabava mine - hvala lepa in nasvidenje ...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pol pa ni taprava in ti je ta samo všeč tako za družbo.

Mam tud sam xy sodelavk ki so fejst babe, take face, s podeželja, samo dalje ko do zajebancije nebi šel.
sicer mam resnega krvosesa, ampak tudi če ga nebi mel; nekako mi niso fizično tolko kot prijateljsko...

Sicer pa kaj pa bi ti pri tvojih letih? Nedolžno 15 lwetnico al kaj? Dlje ko boš čakal, težje bo.

Pri 28tih že lahko malo na familijo študiras oz. vsaj o skupnem seljenju...

Jaz sem 25 in živima skupaj, pa se že počutim da malo skoraj zamujam. Čeprav odtrok pred drugo diplomo nebo...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Si pač v stanju, ko si ne želiš veze, ti je bolje tako, kot se imaš sedaj.

Ko boš dal to fazo skozi, boš pripravljen na nova poznanstva oz. nove veze, pa četudi z neznanko.

Če bi vsi mislili na to, zakaj se za nekaj truditi, ko pa je lahko itak konec, nas nebi bilo več. Zakaj se poročiti, če lahko pride do ločitve? Če gledaš tako na svet, potem lahko kar nehaš živet, tako ali tako vsi umremo in smo se trudili v svojem življenju brezveze.

Dlje kot na tla ne moreš pasti in ko si enkrat na tleh, gre potem lahko samo še navzgor.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
......spustil do sebe za dlje kot da se malce pozabavava ... ko pa zabava mine - hvala lepa in nasvidenje ...

grims-1.gif
to ti je odgovor......

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
glih v tem je point - ne vidim, zakaj bi začel ustvarjat družino z nekom, s komer n-let nimam niti ene skupne lastnosti, potem pa kr naenkrat maš polno skupnih lastnosti in neki začneš ... mislim, itak je vedno tako, samo ... zanimivo se mi zdi, da se spustiš v nekaj, kar terja celega tebe, se tej osebi zaupaš, pa čeprav je v stvari popoln neznanec ...

@Schumi: nč ne bo joka, ker ne bo 2x z ritjo pomigala ... samo enkrat ... potem pa odkaz ...
evil.gif

@Skorpy: to je tudi res, sam peesda, k je tok enih zanimivih dejavnikov vmes ...
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
stari, slišal to že parkrat - majkemi, s tabo bom do konca lajfa ... prvič sem nasedel, potem ne več ...
grin1.gif

ne čakam ničesar. poanta zgodbe filma V zraku (George Clooney) - tip je lahko sam popolnoma srečen, ne rabi babe, pa jo vseeno spusti v svoj lajf in kaj se naredi - ja vse ti podre. tako ali drugače. zakaj bi jo potem sploh spustil?

nič ni ziher.

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hysterical-1.gif
sej se mi po moje zmeša, če bi mel to lastnost. "tkooo, bi rada eno mejhno pozornost, vsaj en mejhn prstanček ..." daš prstanček, pa si misli "kvaaaa, sam tok sm vredna, še kamna ni gor..." ...

ne vem, babe itak same ne vedo, kva bi rade. bi rade, da gremo skupi u shoping, ajde pa pejmo, pol so pa cele užaljene, k ji nis recimo kupu unih ta lušnih čeveljčkov ... ja fak, če jih maš polno omaro ... al pa k si sam celo popoldne shopal z njo, ne pa cel dan ...

včasih se namatraš, da jo presenetiš, da jo mal pocrtaš, dobiš pa nazaj prst v rit. okej, to se čudn bere, rečmo raje - glavobol ...
redface-1.gif

stereotipiziram, samo je dejansko tko. karkoli narediš, pa če narediš še tako, kot si želi, si naredil narobe. in da bi mel še to lastnost, da bi jim bral misli ... se rajš zaprem nekam v en gozd v eno kočuro, pa veveričkam berem misli ...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
prvo kot prvo se moreš odvadit preveč razmišljat, prepusti to ženskam
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
če imaš ti take probleme, ne pomeni, da jih imajo vsi.

preveč se obremenjuješ z vsem, zato pa je tko, kot je.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Tak post je lahko posledica dveh stvari: ali nisi pripravljen na novo vezo ali pa še nisi prebolel bivše. Najbrž je prvo posledica drugega. Če imaš pomisleke, to ni to.