uuuuuu, vidim logicno, na zulj smo stopli, tip ki se je zajebal s senikom, zdej tezi tistim ki se ucimo na napakah drugih.
dejstvo, francozi niso zanesljivi.... a moramo povrsti zacet nastevat...
Sam si osebno nisem lastil francoza, razlog beri zgoraj, in verjetno si ga tudi nikoli ne bom, je dosti boljše alternative ce smo ze pri tem a ne.
zdaj pa o oizkušnjah meni bližnjih...
Renault: prva generacija clia je se bial vredu, potem pa so se zaceli polomi, recinmo precedesn je bil takrat novi (ta grdi megan) ki je vsak ki je novga kupil, zagotovo ostal na cesti..hvala bogu za garancije... poznam par znance so hitro nove megane menjali...tako pac to gre. Da ne govorim o lagunah in velsatisi... Senika pa ima en moj kolega, novga, zanekrat se gre, enga pa imamo v širši familji, zaenkrat se gre, ampak dvomim da bo dolgo slo, je komaj kakšen mesec.
Peugeot: parkle stra, kar od vseh modelov... od samega zacetka dalje od 1980 dalje... crkuje vse po vrsti, najbolj smesne so pa izpovedi serviserjev, imam kolega ki dela na pizoju, LOOOOL kaj to vse ne povejo... polizdleke dobijo ze iz tovarne jih dva dni sraufajo iz dveh sestavjo enga, da se lahko stranka domov odpelje,.
moj dober kolega, ima p206, vsake pol leta major napaka, mu je pol stevcev odpovedalo, mu je mehanik na uradnem servisu rekel, naj se kr vozi, ker mu bo se pocas druga in se ne splaca zdej menjavat LOOOOL, no cez pol leta mu je res se druga, tako da mehanik nabijal. A ti še povem kakšne prigode od kolega, ki vozi tesnte pizoje? ni eden ni brez napake (laight šovi) pa so novi avti...velike tezave tudi s klimami. NOVI:
Citroen: cez njih pa nimam kaj dost za povedat, ker ima zlahta vse modele od BX dalje, pa noben ni imel nekih tezave...prav zanimivo. So se pa res zelo zelo lepo in malo vozli.
Mislim da sem bil dovolj izcrpen. In ni sanse da me prepricas v nakup Renoja še huje pa Pižoja... ce ib mi roko zvijali bi mogoce C5 kupil, pa še to ne prve modele, ampak tega zdajšnega...
Pač rad poslusam kaj mi drugi povejo in naredim sliko...