Raverji, pomagajte sotrpinu :)

anchitsa

Pripravnik
11. okt 2007
60
0
6
Upam, da moderatorji ne bodo jezni, če odprem temo kar tukaj... Konec koncev je tema kar precej povezana z glasbo...

Posameznike, ki obiskujejo party-e bi lepo prosila, če si vzamejo 5 minut časa in rešijo TOLE ANKETO , ter mi tako olajšajo izdelavo maturitetne seminarske naloge...

Že vnaprej se vam zahvaljujem za sodelovanje, zakon ste
zmaga.gif

LP, anchitsa

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Sem resil. Samo ena pripombica na: "Se ti zdi, da se vecina raverjev v sodobnosti na party-ih oblaci precej manj vpadljivo kot vcasih, tj. manj v skladu s sterotipno podobo povprecnega raverja?"

Glej, rejv je pac subkultura in tisti, ki so se ostali v tem se oblaci enako vpadljivo kot vcasih. Jih je pa bistveno manj, ker na partije hodijo v vecini 'normalni' ljudje. Vsaj po izgledu, ce ne drugega.
grin1.gif

lp

anchitsa

Pripravnik
11. okt 2007
60
0
6
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:Jih je pa bistveno manj, ker na partije hodijo v vecini 'normalni' ljudje. Vsaj po izgledu, ce ne drugega.
grin1.gif

Sej lih to je to... Hočem zvedet od vas, ali je danes več ljudi vsakdanje oblečenih na party-ih, kot pa "maškorc"... Niti približno pa ne mislim, da je kdo bolj/manj "pripaden" subkulturi samo zaradi imidža, če si me tako razumel..

Drugače pa hvala vsem za sodelovanje, rezultatov mam zdej zadosti, časa za napisat pa malo...
tongue-1.gif

Vam že stiskam zvezdice
grin1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Aja, potem pa malo napacno formulirano s temi 'raverji'. Na raznih housih tezko vidis kaksno resnicno maskarco, potikajo se bolj po hard techno/schranz eventih. Je tega bistveno manj, imho...
smile-1.gif

lp

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
So pa tile "šrancerji" veliko bolj "radikalno" oblečeni, kot so bili raverji včasih.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sej rejva tak nikjer več ni (no pravzaprav rave glasba ni nikoli obstajala), tak da jim preostane samo schranz, ker na neki elektro/house event glih ne pašejo.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
So pa tile "šrancerji" veliko bolj "radikalno" oblečeni, kot so bili raverji včasih.

Včasih je blo to malo drugače, ker so vse sami delal in je bilo to v sklopu druženja med sabo in je imelo to nek pomen. Danes je vse kupljeno.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Na raznih housih tezko vidis kaksno resnicno maskarco, potikajo se bolj po hard techno/schranz eventih.

Jaz teh polizanih zvezdastih pisanih pëderčkov nikakor ne morem prebavljat.. ne predstavljam si, kako se lahko nekdo tako "uštima", da bi bil še za pusta en velik ekstrem.. še večja neumnost pa je, da se nekateri taki osebki še za vsakdanjik tako uštimajo
crazy1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
A se smatram za rejverja, ki sem hodil po partyjih od leta 98-2005?
Potem se spoznal dosedanjo ženo....:)
srce-1.gif

p.s. sem izpolnil anketo
zmaga.gif