Ratrak...teptalec snega

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Zdravo!

Prosil bi za malo pomoči...
namreč zanima me, če kdo morda ve za kak manjši ratrak, da si ga kdo lasti, lahko za prodajo ali samo za najem.
Idealno bi bilo, da se zadeva lahko prevaža na manjšem kamionu ali večji traktorski prikolici.

Če je kdo že kje opazil kako drugo varianto za teptanje, npr kako izpeljanko iz motornih sani, naj mi prosim poda informacijo.
Zadevo potrebujem za domače dokaj manjše smučišče (ne da se nam več štamfat)

Hvala za pomoč..
lahko tudi na ZS

pozdrav.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
V naših koncih so eni 4-je, dva sta "homemade" ampak se ne izposojajo, ker je potrebno ob vsakem transportu skoraj vse podret (gosenice dol itd.), zaradi širine. Tako, da, če pride teptat, pride tja do koder se lahko pripelje. Računajo pa od 30-50€ na uro.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
V naših koncih so eni 4-je, dva sta "homemade" ampak se ne izposojajo, ker je potrebno ob vsakem transportu skoraj vse podret (gosenice dol itd.), zaradi širine. Tako, da, če pride teptat, pride tja do koder se lahko pripelje. Računajo pa od 30-50€ na uro.

vaš konc je pa kje ?

rolleyes-1.gif

pozdrav.gif

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Cerknica. Hint - nickname, da ti ne bo treba drugič zavijati z očmi.

ups zavijanje je blo mišljeno v pozitivnem smislu,,,hotel narediti pomežik pa ni uspelo

lp

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Huh težka bo kdor ga ima ga ne da ali pa ti ga ne bo prodal za male denarje.
Sem se leta nazaj peljal z enim in ko je rekel stric, da je osnovni model tam 100.000€
shocked-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja kaj pa misliš? Niso poceni te zadeve. Pred kratkim je SK iz sosednje občine kupil v Bischoffhofnu rabljenega l.94 za ugodnih 16k€.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Zdravo!

Prosil bi za malo pomoči...
namreč zanima me, če kdo morda ve za kak manjši ratrak, da si ga kdo lasti, lahko za prodajo ali samo za najem.
Idealno bi bilo, da se zadeva lahko prevaža na manjšem kamionu ali večji traktorski prikolici.

Če je kdo že kje opazil kako drugo varianto za teptanje, npr kako izpeljanko iz motornih sani, naj mi prosim poda informacijo.
Zadevo potrebujem za domače dokaj manjše smučišče (ne da se nam več štamfat)

Hvala za pomoč..
lahko tudi na ZS

pozdrav.gif

http://www.smucisca.net/forum/viewforum.php?f=43&sid=c78cbe4bc4a58de7b8b67ee5466e7eca

pa se pomente..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Ko že sprašuješ kater konc. Saj lahko sam napišeš kater konc ti ustreza
wink-1.gif

V ihanu imajo enega home made.
Za prodajo sem skoraj prepričan da ne bo, mogoče bi se dalo kaj zmenit za uslugo.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.302
1.925
113
Na našem koncu (blizu Ljubljane) pride ratrak narediti tekaško progo..na uro računa nekje 60 EUR, vendar pride celotna trasa (skaupj dobra ura dela) nekje 200 EUR (upoštevana še vožnja).

torej za 200 EUR se ti po moje splača malo štamfat...poceni (zastonj) pa še rekreiraš se...za nameček lahko pa še deca smuča po narejeni progi.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Na našem koncu (blizu Ljubljane) pride ratrak narediti tekaško progo..na uro računa nekje 60 EUR, vendar pride celotna trasa (skaupj dobra ura dela) nekje 200 EUR (upoštevana še vožnja).

torej za 200 EUR se ti po moje splača malo štamfat...poceni (zastonj) pa še rekreiraš se...za nameček lahko pa še deca smuča po narejeni progi.

živjo...

lahko kak kontakt ..na ZS

Hvala
pozdrav.gif