Ampak še bolj zanimivo, da taki tvojega mišlenja že tisočletje nastavljajo rit vatikanuCitat:
Uporabnik 8888 pravi:
Da so taki kot si opisal je krivo, da so 500 let nastavljali rit mujotom, 40 let mešanemu hrčku, na koncu pa ostali skoraj pri pašaluku.
pravice itak da ni, en red pa mora biti, čeprav slab... ampak mladina(pa tudi starina) po srbiji in "izpostavah" po bosni ..jao božeCitat:
Uporabnik krofica pravi:
Sicer se z obsodbo popolnoma strinjam; ampak temu pravijo pravica??
Kakšna pravica neki, pri 74 letih je obsojen (22 let po zločinu za katerega so ga obsodil) na dosmrtni zapor; temu bi jaz rekel idiotizem ne pa pravica
?? A zdej bi ga morali pa še pomladiti, da bi bil dlje v zaporu??Citat:
Uporabnik krofica pravi:
Kakšna pravica neki, pri 74 letih je obsojen (22 let po zločinu za katerega so ga obsodil) na dosmrtni zapor; temu bi jaz rekel idiotizem ne pa pravica
na čem si ti??? More kr usekat , a ne? mora bit zanimivo....Citat:
Uporabnik ALTF4 pravi:
Meni je samo zanimivo kako se vedno prikazuje samo eno stran ubogo, pa srebrenica gor in srebrenica dol. Brez srbije bi pa tudi mi danes namest k zupniku imamu hodili. Tako, da drek je, ko se vedno pise samo ena stran zgodovine. Ce primerjamo s povojnimi poboji, je srebrenica pljunek v morje ze samo, ce primerjamo slovenijo, kaj sele srednjo in v evropo..
Citat:
Uporabnik ALTF4 pravi:
Meni je samo zanimivo kako se vedno prikazuje samo eno stran ubogo, pa srebrenica gor in srebrenica dol. Brez srbije bi pa tudi mi danes namest k zupniku imamu hodili. Tako, da drek je, ko se vedno pise samo ena stran zgodovine. Ce primerjamo s povojnimi poboji, je srebrenica pljunek v morje ze samo, ce primerjamo slovenijo, kaj sele srednjo in v evropo..
Iz katere luknje pa si ti danes ven prišel? Najbrž ne veš, da se je kar nekaj let skrival po vukojebinah, preden so ga dobili in spravli pred sodišče?Citat:
Uporabnik krofica pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Iz katere luknje pa si ti danes ven prišel? Najbrž ne veš, da se je kar nekaj let skrival po vukojebinah, preden so ga dobili in spravli pred sodišče?Citat:
Uporabnik krofica pravi:
In to dobesedno....Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ampak še bolj zanimivo, da taki tvojega mišlenja že tisočletje nastavljajo rit vatikanuCitat:
Uporabnik 8888 pravi:
Da so taki kot si opisal je krivo, da so 500 let nastavljali rit mujotom, 40 let mešanemu hrčku, na koncu pa ostali skoraj pri pašaluku.
vse skupaj ti ni najbolje znano in jasnoCitat:
Uporabnik krofica pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Uporabnik krofica pravi:
Bolj me zanima iz katere si ti?
''Skrival'' vsem na očeh pa noben ''ni vedu'' kdo je Ratko Mladiæ
P.S. Če nebi bilo tega EU sranja in pritiska mednarodne skupnosti, da je ''izročitev'' Mladiæa pogoj za nadaljna pristopna pogajanja da Srbija vstopi v EU; še danes Haag nebi videl Mladiæa in bi mirno živel naprej ''skrit'' do smrti
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
vse skupaj ti ni najbolje znano in jasnoCitat:
Uporabnik krofica pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Uporabnik krofica pravi:
Bolj me zanima iz katere si ti?
''Skrival'' vsem na očeh pa noben ''ni vedu'' kdo je Ratko Mladiæ
P.S. Če nebi bilo tega EU sranja in pritiska mednarodne skupnosti, da je ''izročitev'' Mladiæa pogoj za nadaljna pristopna pogajanja da Srbija vstopi v EU; še danes Haag nebi videl Mladiæa in bi mirno živel naprej ''skrit'' do smrti
Za srbe je bil ratni heroj..... za vse ostale vojni zločinec.
Če poznaš zadeve, ki so se dogajale..... bi bilo še marsikaj drugega nepošteno.
Zakaj se je zgodil razpad YU?
Kako se je zgodil?
Orodje za razpad?
.
.
.
.
Zdaj pa sodi nek aparat nekoga, ki je bil že pred začetkom zraven.
Ja.... zaslužil si je kazen... ni dvoma..... če pa pogledaš širše.... poslati volka med ogrado ovac.... kaj lahko pričakuješ in kako lahko preprečiš. (če ti je interes)
Kapiš??
PS Kako pa to lahko živiš "mirno" skrit do smrti????