Rastlina za v stanovanje

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Malo bi si okrasil svoje stanovanje, ne preveč pa vendarle. Problem je v tem, ker sem veliko zdoma, tudi pozabljiv sem kar se tiče rastlinja. Doma imam lucky bambus, to se mi dobro obnese. Bambusa zalivama enkrat na teden pa mi že skoraj senco dela kako cveti
smile-1.gif

Od kolegice dobil nasvet za orhidejo pa sem malo skeptičen bi pa imel kakšno drevo, ki ni prav veliko, je pa malo posebno, nimam pojma kaj obstaja. Že nekaj časa se odpravljam do bližnje cvetličarne pa mi ne uspeva.

Rastline bi imel v dnevnem prostoru, skozi celoten dnevni prostor pa poteka terasa, svetlobe je ogromno, vroče ni, ker je triplastna zasteklitev plus klima, centralno ogrevanje pozimi. Imel bi pa največ dve rastlini, ker nekako poskušam ohranjati minimalizem dnevnega prostora.

Hvala za nasvet, da prej malo pogoglam. Prosim brez kakšnih kaktusov.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Veščno, samo lonček bi imel keramičen v črni barvi ali kaj podobnega, drugače pa super.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
taščin jezik...da se čimprej navadiš.

je pa zlo trpežen, mamu mu

Moja future tašča je carica. Ne jebe žive sile, jaz pa enako.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Zadeva je še aktualna, ti dam mladiče, ker nimamo kam z njimi
smile-1.gif

KLIK

Piši PM če te zanima.

Tnx za ponudbo, ni mi všeč, preveliko je, moje stanovanje pa ni penthouse.

20. okt 2008
327
25
28
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Veščno, samo lonček bi imel keramičen v črni barvi ali kaj podobnega, drugače pa super.

V Ikei je omenjena cena zgolj z navadnim lončkom, tko da okrasni lonček je vsekakor potrebno dodatno nabavit. Drugače pa lahko omenjeno rastlino dobiš tudi v naših cvetličarnah oz. celo v kakšnem Bau ali Merkurju.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Lonček je tapravi, rastlina pa niti ne toliko. Kaj pa kakšna mediteranska rastlina, a to bi uspevalo pri meni doma? Nimam pojma o teh astlinah, zato najbrž sprašujem neumenosti
smile-1.gif

Evo takšno šavje mi je tudi lepo, seveda z ustreznim lončkom
smile-1.gif

fejka-topfpflanze-kunstlich__0117267_PE272240_S4.JPG

Nazadnje urejeno: