Nisem apple fan, sem pa iphone fan, upravičeno. Fanatično pisanje? Eh, pretiravaš, ful!
iPhone pač je po mojem mnenju najbolši telefon na trgu, če upoštevaš VSE faktore. (kvaliteta izdelave, vgrajene komponente, delovanje OS, uporaba s pcjem, aplikacije, podpora) Če pa za tebe ni najbolši, pač ni. Jaz pač napišem moje mnenje. Vzemi al pa pusti. Vidiš, ti pišeš Android je prihodnost, jaz pač rečem, da je iOS prihodnost
Tudi izredno dober je Android, se strinjam, vendar pa ob tem tudi precej hroščat, kar pa za iOS ne morem rečt.
Da bo meni telefon za 400 eur dnevno/tedensko "žrl" živce s problemi-nedelovanjem/ nebo omogočal tak dobrih aplikacij in 3D iger/bo slabše skup sestavljen/bom moral pol leta ali več čakat na uradno posodobitev OS, ki ima več funkcij, mogoče dela hitreje... ne hvala. Ti pa kar.
Pa sej teme o android telefonih dosti povejo o problemih androidov in sami kvaliteti celote.
iPhone 5 bo izboljšana 4ka (pusti anteno, ker pri nas ne povzroča prekinitev klicev).
edit: Enostavno mi ni več za debatirat/kontrirat.Še zadnje misli...
Kaj te moti na iphonu?
1. Cena? Tudi ko ga boš prodal, ga boš prodal dobro/drago.
2. Mu falijo katere funkcije, ki jih maš na androidu in jih tukaj v iOS 4.3 ni? Kvečjemu nasprotno... Če ti gre BT transfer po glavi, kolkoga dejansko koristiš?
3. Servis tudi mamo, kjer ti dajo kar novega in to v roku 1 tedna
4. Baterija je v navezi z iOs boljša, kot pri androidih
5. 600Mhz na mojem 3gs vs. 1Ghz galaxy s s custom lite romom, pa je galaxy glih sekundo hitrejši pri odpiranju večjih spletnih strani.