Rambo

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Volitve so pred vrati.
wink-1.gif

Republikancem ne kaže najbolje.
tongue-1.gif

Vse grde komunistične rumenokožce je že premagal. Katere barabe so pa sedaj na vrsti???

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
men osebno velik bolš deluje "nabildan" star dec, kot da bi ga nadomestu recimo tale:

leonardo-dicaprio-rambo.jpg

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
nič ga niso računalniško bildal se je kr sam, v dokaz je to da so ga dobil s steroidi v kufru na enmu letališču
hysterical-1.gif

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Volitve so pred vrati.
wink-1.gif

Republikancem ne kaže najbolje.
tongue-1.gif

Vse grde komunistične rumenokožce je že premagal. Katere barabe so pa sedaj na vrsti???

Rumenokožci iz Laosa.

LP

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ahahaha kaka statistika
grin1.gif

Sem pa videl zadnjič reklamo v kinu in sem se valjal od smeha, to ne grem gledat pa če mi plačajo.
A to pol zgleda kot v tisti parodiji Hot shots (al nekaj takga), ko se mu čoln potopi zarad prevelikega števila hilzen, ki mu jih mitraljez izmetava?
hysterical-1.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ahahaha kaka statistika
grin1.gif

Sem pa videl zadnjič reklamo v kinu in sem se valjal od smeha, to ne grem gledat pa če mi plačajo.
A to pol zgleda kot v tisti parodiji Hot shots (al nekaj takga), ko se mu čoln potopi zarad prevelikega števila hilzen, ki mu jih mitraljez izmetava?
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

To je v drugem delu Hot Shotsov...za crknit film
grin1.gif

Fantje ne se zajebavat...Rambo ma ornk oceno na IMDBju...
tongue-1.gif

KLIK

Bo treba pomoje še neki časa počakat na realno oceno...tole so očitn glasval sami Rambo friki
smirk-1.gif

B81

22. jul 2007
36.999
10.531
113
Filmi kot so Rambo, pa Terminator pa Die hard in podobni se grejo gledat brez debate.
grin1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Itak in pr takem filmu morš v zakup vzet da bodo letele glave itd..
smile-1.gif
To so klasike, ki vedno pašejo..
Kot Bond, kjer že vnaprej veš da bodo risanke, pa vseeno sede gledat..

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.172
512
113
kranj
No no no...rambo kot rambo..a globlji pomen film vseeno ima! Še najbolj se mi je vtisnil v spomin stavek ko misionar spet "rine" nazaj v pekel in ga profi nazaj potegne rekoč...tukaj sem ti jaz rešil življenje, in ne bog! In ga povleče nazaj...Je pa seveda prava mesnica v zadnjih minutah....pravi vojak ryan v aziji
smile-1.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Men je bil tud všeč ta film. Ima res nekoliko globji pomen, kot prejšnji trije. Je pa precej kratek, le uro in petnajst minut.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Pa dej, ne me hecat, da vam je ta žešæa zajebana, z botoksom našpricana faca od stalloneta všeč...pa saj ne moreš verjt kakšne bolane trike uporabljajo v filmu...sam sicer nisem ljubitelj takih filmov, kvečjemu jih pogledam da imam kasneje kakšno za reč čez film...Ocene na IMDBju povejo veliko.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Si sploh pogledal oceno na imdb? Verjetno nisi, ker ima 7.6. Torej je veliki večini všeč ta film.

Glede trikov, to je pač rambo. Nisi še nobenega gledal, da se tako čudiš?
Kot bi se jaz zdaj pritoževal kakšne bedne fore uporabljajo v James Bondu...
bonk.gif

aja pa še to... to kar gledaš je film, in ni mišljeno kot uprizoritev neke realističnosti. Za to so dokumentarci.