rally vožnja za darilo

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Zdravo! Nekomu bi za rojstni dan podaril "turistično" rally vožnjo (da je sopotnik). Ima kdo kakšne info kje lahko to zrihtam?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Še eden za to, da se pove kaj, kako, kje, za koliko... ste se zmenili?

Sem že imel to idejo ampak je pri tem tudi ostalo, ker nisem vedel na koga se obrnit.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
baje se da zmenit, ko imajo ekipe kak shakedown, ko testirajo....

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik majoneza pravi:
Zdravo! Nekomu bi za rojstni dan podaril "turistično" rally vožnjo (da je sopotnik). Ima kdo kakšne info kje lahko to zrihtam?

Preden boš rezerviral se pozanimaj, če si človek res to želi. Sam sem se vozil z Imprezo WRX STI pa mi je bilo super čeprav nisem
zagret privrženec moto športa. Fantje so bili z Subaru demo team Italia. Nekateri pa so vožnjo končal predčasno...Pač ni vse za vse.
Samo, da ne bo v avta pobegnil
wink-1.gif

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Gre se za za mojega fotra za 50 let. In da, je kar velik moto frik. Tudi je že izrazil željo da bi kaj podobnega naredu.

gorazdo

Pripravnik
6. avg 2007
323
1
18
Ljubljana
A še niso sestavli tanove skup?
kolikor sem obveščen, naj bi najprej vozil kar s serijskim motorjem/menjalnikom.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik gorazdo pravi:
A še niso sestavli tanove skup?
kolikor sem obveščen, naj bi najprej vozil kar s serijskim motorjem/menjalnikom.

Gr.N ima serijski motor. Le menjalnik je drugi oz le prestana razmerja.

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ce se gre za 50 let, pol oobvezno nekaj takega KLIK

To je bilo v oddaji Grip, ko se je s tem Astonom kot sopotnik peljal model, ki je svojo supro spravil iz steze (imeli so track day). Dobra stvar
zmaga.gif

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
No, na koncu zadeve nisem uspel organizirati. Očitno je v Sloveniji še premalo dogajanja in ponudbe na to temo. Mogoče bi mi ratalo, ampak bi se moral s tem ukvarjatni slab mesec za kar pa nimam časa.

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Brez plačila se niti nisem pogovarjal, mislim da tudi nobenden ne bo šel tujca kar tako malo peljat okrog in to zastonj. Vsaj za benz lahko dobi....
smirk-1.gif

Mogoče bi lahko tudi v tujino pogledal, ampak nimam toliko časa. Če bi vedel, da je to tako časovno potratno, bi se tega lotil en mesec prej.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik majoneza pravi:
No, na koncu zadeve nisem uspel organizirati. Očitno je v Sloveniji še premalo dogajanja in ponudbe na to temo. Mogoče bi mi ratalo, ampak bi se moral s tem ukvarjatni slab mesec za kar pa nimam časa.

Če bo kaka stvar prišla v poštev okoli mene ti sporočim.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Če ma kaka ekipa trening, bi se mogoče dalo zment da bi kak run kdo prisedel. Tko sem se jaz peljal s Klemenčičem par krogov po poligonu v Logatcu. Če bi pa ti želel da prov za tebe zaženejo vse kolesje bi se pa znal zgodit da tromestna številka v evrih nebi bila dovolj.