Rajcanje v diskačih/lokalih

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Vas moti, če koga vidite, da se v diskačih na polno rajca, boža, poljublja, objema....?
oz. a sploh opazite to? Jaz mislim, da bi mogla prov gledat okol, pa pazit, da bi kaj videla, ker ko grem ven, se posvečam sebi in svoji družbi ter ga na polno žuram.

Sami prakticirate rajcanje, božanje.... po lokalih in diskačih?

p.s. ideja za temo mi je prišla zaradi joka in stoka uporabnika v spam kotičku, da ko je nekaj videl, kok je blo to nagravžno.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Me ne moti, še posebej ne, če se zalizujeta dve lepi punci.
smile-1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
kaj drugi počne me prav malo briga...včasih folka naokoli (razen svoje družbe) sploh ne opazim, sploh v diskačih. Če sem slučajno v diskaču s tipom pa se mi sede poljubljat - why not. Ampak ponavadi grem tja itak densat in ne maram, da nekdo neprestano lazi po meni
grin1.gif

V lokalih je mogoče scena malenkost drugačna, ampak če se mata dva fajn in čutita potrebo po lizanju, božanju/name it, naj pač to počneta.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

p.s. ideja za temo mi je prišla zaradi joka in stoka uporabnika v spam kotičku, da ko je nekaj videl, kok je blo to nagravžno.

Verjetno je to bolj kot ne posledica cinizma.
frown-1.gif

Mislm, a ni lepo vidt kaj tazga.
251147-Untitled.jpg

Priponke

• 251147-Untitled.jpg
    251147-Untitled.jpg
    427 KB · Ogledi: 904

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ne, v diskačih me pa res ne moti kej takega. Me pa recimo moti v kakšni knjižnici oz čitalnici taki dobesedno erotični izbruhi med dvema, ki se tam lizarita, šlatata ipd. Seveda ne bom nič rekla, ker sem lepo vzgojena in se bom trudila ju ignorirati.

Če recimo vidim kje zunaj, v parku, na sprehodu.. mlad zaljubljen par, me res ne moti izkazovanje. Sej tud js rada skačem po tipu, ko sva kje zunaj
redface-1.gif
se pa zadržim, ko sva recimo v trgovini, knjižnicah, faksu ipd krajih, kjer nekako ni primerno tako obnašanje.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
ksz...

Mene to ni nikoli motilo, pa tudi nikoli me ni okolica motila, da si ne bi sama privoščila kaj takega
grin1.gif
,...tudi če kje na neprimernem mestu vidim dva mlada, ki "si izkazujeta ljubezen" si mislim samo kako kjut in to je to,...mi na kraj pameti ne pade, da bi se zaradi česa takega zgražala..

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
roka pod hlacke al pa modrc je v polnih diskacih nekaj obicajnega, ko te itak noben ne vidi

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

Verjetno je to bolj kot ne posledica cinizma.
frown-1.gif

Mislm, a ni lepo vidt kaj tazga.

To je Red Devil na svoji najljubši lokaciji...

Tu se počuti še posebaj povezanega s svojo Ljubeznijo.
evil.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
no pa se strinjam s teboj, knjižnjice, trgovine, pa še kakšno tako mesto res ni primerno za izkazovanje ljubezni, potrebe, itd....

uh ja, parkci so pa vsem znani
grin1.gif

sam se mi pa zdi, da se vsi nekako najlažje sprostimo v lokalih/diskačih, ker je nekako napol tema, gužva, nobeden te ne obrajta in si lahko marsikaj privoščimo
grin1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ne mene tudi ne moti
ne-ne-1.gif

PS: Motilo bi pa me, če bi se res šlo v skrajnost......da bi se začela dva tišat po domače rečeno sred diskača!

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ksz...

dejansko me ni nikoli motilo, razen enkrat, ko sem se delal kot DJ...pa sta se mi dva zacela dajat dol pred DJ kabino, pa sta me mal dekoncentrirala...
redface-1.gif

no, sem ju preko ozvocenje vprasal, ce bi kaksen kondom...sta ga vzela in odsla neznano kam (beri: proti straniscem...
evil.gif
)

naceloma me kaj takega ne moti, ker dejansko kdaj pa kdaj kaj podobnega uspicim tudi sam...
grin1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Vas moti, če koga vidite, da se v diskačih na polno rajca, boža, poljublja, objema....?
Tisti, ki se NA POLNO rajcajo pred drugimi, to delajo samo zato, ker rabijo publiko in ker iščejo neko pozornost. To so po večini zlagana in zaigrana čustva. To je lizanje za publiko, doma se pa pretepata pa kregata.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
ksz
Na jetra mi gre, če kdo s svojim početjem moti druge - v smislu, da se neki ponoreli parčki zaletavajo vate, ti polijejo pijačo ipd.. Pa seveda mora biti zadeva v mejah normale - kakšno drkanje, lizanje jošk in razkazovanje spolnih organov res ne sodijo v diskoteke in lokalčke oz. katerekoli javne prostore.
confused-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Tisti, ki se NA POLNO rajcajo pred drugimi, to delajo samo zato, ker rabijo publiko in ker iščejo neko pozornost. To so po večini zlagana in zaigrana čustva. To je lizanje za publiko, doma se pa pretepata pa kregata.

Kaj to iz svojih izkušenj al kak.....?
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sam sem na suxu že enkrat spraševal o tem ... Imeli smo v razredu en parček, ki je od ostalih dveh izstopal po tem, da sta se člana non-stop žnarala, lizarila, ljubimkala ... Nekaj časa je šlo, nato smo ju pa začeli vsi zajebavati. Pa ni pomagalo. Tudi po nekaj mesecih po konæani SŠ sta se na razrednem srečanju erotično ljubimkala in izkazovala svojo ljubezen.

Ne vem no, za moje pojme je to preveč. Tudi če imam sam kakšno, nočem nikoli tiščati z njo ves čas. Rad imam svoj prostor, tudi da jo lahko za pol urce pustim samo in se posvetim kolegom. In zdi se mi bolj prav tako, ker tisto vešenje drug po drugem ni niti korektno za okolico, niti najmanj privlačno, niti fer do tistih, ki tega nimajo. Zato naj se v družbi obnašajo normalno in intimne zadeve prenesejo v intimno okolje.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
treba znat tko, da noben ne ve...
wink-1.gif

to vem, da sem bil vedno mojster, da sem žensko spravil na rob s takšnimi skritimi zadevami, ker da dodaten čar, če veš, da si nekje v množici in počneš stvar, za katero ne sme noben vedeti. kot seks na javnem mestu, kjer je že samo misel na to, da te lahko zalotijo, tako razburljiva kot seks sam...
aplauz.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Dej samo ne seri ... To je isto, kot če bi stardec prišel zdej v Brežice, poiskal tisto mlado cipico in tam v night clubu med množico onaniral na njo. To, da je med polno folka, bi ga pa še dodatno podžigalo. Dejte svoje nagone v družbi malo krotit, ker res niste niti izvirni, niti zanimivi, izkoriščanje drugih za zadovoljitev svojih potreb (vdiranje v tuj intimni prostor) pa že v štartu ne gre v družbeno življenje.