Radodarnost političnih strank?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Kako so se kaj pri vas stranke izkazale?

So delili samo majice, kape, obeske, itd?

SLS je pri nas svoje simpatizerje in člane peljala z dvema avtobusuma na MOS, kjer so tudi dobili golaž, zvečer pa še na večerjo na en kmečki turizem. Pa delili so kape in majice. Že vidim da se bo polno zelenih kap sprehajalo naokoli.
hysterical-1.gif

Čez par dni je bila pa še neka kao kulturna prireditev s (spet zastonj)požrtijo.
cheer.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ne vem... jst nism nič dobil. V bistvu mi tud na misel ne pride, da bi okol hodil z majco/obeskom/kapo na kateri je logotip katere politične stranke. Všeč mi pa je majca SLS-a, ker nima nobenga logotipa gor,samo precej ql slogan. Pohvalno. Nasploh celostna podoba SLS-a me je pozitivno presenetila...

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst bi samo na zakuske hodila - pa vseeno katera stranka jo prireja. Tiste obeske, kape, ipd. lahko pa svoji familiji za božič podarijo.
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.827
6.787
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Jst bi samo na zakuske hodila - pa vseeno katera stranka jo prireja. Tiste obeske, kape, ipd. lahko pa svoji familiji za božič podarijo.
grin1.gif
Sem kar malo "jezen" ker zadnjič nisem mogel iti na požrtijo LDS na Fužinah. Bi vsaj videli kako smo slovenci laæni
evil.gif

Sicer pa glas že oddal, tko da mene ne morejo več prepričat.

Nazadnje urejeno:

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
SDS oglašujejo, da se odpovedujejo oglasom (paradoks?) in namenjajo 56.000 evrov za slovenske porodnišnice... hmmm... glede na to, da sem samo včeraj opazila najmanj 3 take oglase (na nacionalki in komercialki), verjetno tudi to nekaj stane?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
jest pa ne vem, zakaj se jim to splača? a mogoče kakšnega prepričajo za glas, če mu dajo majico???

men lahko dajo 5 majic, pa če mi ne bojo všeč, jih ne bom volil!

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
SDS oglašujejo, da se odpovedujejo oglasom (paradoks?) in namenjajo 56.000 evrov za slovenske porodnišnice... hmmm... glede na to, da sem samo včeraj opazila najmanj 3 take oglase (na nacionalki in komercialki), verjetno tudi to nekaj stane?

Kako nič ne oglašujejo? Kaj pa Expres, Demokracija, da ne omenjam 'free' koncertov na Prešercu,...? BTW naša pošta je polna nekih grdih njihovih plastičnih reklam (kao neki podstavki) na vsakem okencu. Mah, fuj Janša in njegov fašistični režim. Me ne prepričajo. Če bi volila v LJ bi Brusa.
smile-1.gif
Tip je faca.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz
Pri nas so hodili iz stranke "zares". Dali niso nič, so pa skoraj do golega obrali eno jablano in eno tapozno breskev. Kot cigani. ne morejo iz svoje kože.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.217
1.387
113
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
grin1.gif

Poznavalci, pravijo da cigani nobene ne zamudijo.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Pa saj v tisti reklami ne piše, da so se odpovedali vsem reklamam, piše samo da so se odpovedali video spotom npr. takšne kot imajo LDS. Tudi snemanje takih bedarij ogromno stane, pa ti njihovi oglasi so se začeli vrteti včeraj od LDSa je že skoraj mesec na TVju... Seveda je na koncu jasno, da niso za oglaševanje zapravili nič manj kot, so pa vsaj nekaj njihovega denarja koristnega.
smirk-1.gif

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Zato so pa za fotosešne zapravili toliko več denarja... cela garnitura SDS, pa samo nekaj, pa regijska garnitura, pa Janša z vsakim kandidatom posebej... to pa verjetno ne stane (količinski popust?)

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik titov pravi:
pa ti njihovi oglasi so se začeli vrteti včeraj od LDSa je že skoraj mesec na TVju...

ne-ne-1.gif
Ne bo držalo. Njihove oglase sem na TV zasledil že vsaj en teden nazaj, pa nisem ravno redni gledalec televizije.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jest pa ne vem, zakaj se jim to splača? a mogoče kakšnega prepričajo za glas, če mu dajo majico???

men lahko dajo 5 majic, pa če mi ne bojo všeč, jih ne bom volil!
"Kjer osel leži, dlako pusti." pravi že prastari rek.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
JJ se ni nič z vsakim kandidatom posebej slikal, vsaj zdi s emi tako, na vseh slikah izgleda popolnoma enako. Misim da je kar Photoshop bil na delu
smile-1.gif