Rado Pezdir - članstvo v njegovem društvu ?

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
Upam, da nisem falil foruma,
Bom kratek- me zanima, če se je kdo od Alterjev včlanil v njegovo društvo?
Zakaj ja in argumenti proti?
Kje in kako se da sploh včlanit? ( na Googlu so o njem le članki, ne pa direktne povezave )
thnx
lp
ps: Ali mislite, da bo Društvo pristalo na politični sceni kot stranka?

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.787
222
63
Citat:
Uporabnik dotore pravi:
Upam, da nisem falil foruma,
Bom kratek- me zanima, če se je kdo od Alterjev včlanil v njegovo društvo?
Zakaj ja in argumenti proti?
Kje in kako se da sploh včlanit? ( na Googlu so o njem le članki, ne pa direktne povezave )
thnx
lp
ps: Ali mislite, da bo Društvo pristalo na politični sceni kot stranka?

kar se mene tice je rado pezdir car, ker se je (EDINI) drznil lotiti tako velikih sistemov kot sta elektro in banke. in jih tudi uspesno premagal. in predvidevam, da se bo lotil se kaksne zadeve.

zaenkrat je vse pisano na kozo uporabnikom, zato bi mu podpora tudi v politicni smeri hitro rasla, ce bi se odlocil za stranko ...

kar se tice pa clanstva .. tudi mene zanima, kako je s tem ...

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ne, on samo uspešno muti ...
zmaga.gif

Ena kandidatka z Alterja bi se mu ziher pridružla. Sicer pa počakmo, dan je še dolg, morske živali pa spijo malce dlje ...

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Mislil mene
evil.gif
?

Sem opazla na netu neko on-line naprezanje po društvu. Pa tudi jaz nisem mogla nič uporabnega zvohlat (kontakt...). Novi val ekonomistov je zanimiv, faktor zaupanja je vprašljiv, v prid jim govori dejstvo, da po vsej verjetnosti niso mreženi, kot dosedanji politiki!

Jaz osebno bi rabla več info-ta, da bi me stvar prepričala. Je pa zadeva jako zanimiva in obetavna sploh če je statut Bohinjska deklaracija.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
rado pezdir je prpeoznavno popomopzno supesen v jasnih azdevah
drugace je predrzno nesramen in aroganten, ter po mojem vidneju neuspesen za delo v temi

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
važno, da jih v tvojem avatrju ni...smisel za humor imaš pa ravno na ravni kakšnega čebinskega funkcionarja, torej nikakršen...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sam ti pa res vsepovsod, ampak res vsepovsod, vidiš komuniste...

Pa sej so (trenutno) prov povsod......moraš bit že res ko šoferđija iz filma Sivi kamijon crvene boje da jih ne vidiš
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
.....
grin1.gif
zajebu oknčk

Nazadnje urejeno: