Radio Daewoo DCA-8750T

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Ima kdo slučajno kakšna navodila ali pa samo shemo za priklop omenjenega radia? A je potrebno biti kje posebno pazljiv pri priklopu?

Povezava

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Prosi uporabnika @sergio, mogoče pa ve kaj.
smile-1.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Kaj pa naj bi bilo takega? Skleneš konektorje in to je to... Saj pa ja ima Evro priklop, a ne... Ne vem, samo ugibam.

To sem mislil tudi sam, ampak potem ugotovim, da sta stalni + in kontakt + zamenjana. Tak da sem malo moral prirediti konektorje. Pa ono žico za brake sem moral vezat na maso, da VIDEO dela tudi takrat, ko nimaš zategnjene ročne.
Skratka, sedaj dela vse OK
cheer.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nisi dobil navodil zraven? Ker to ima večina avtoradiev - da je treba sprobat katera kombinacija + je prava in brake, da dela video med vožnjo.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
No, stvar je taka, da radio dela ok, problem je pa v tem, da si je pubec omislil še ojačevalnik za zvočnike. Bi mi lahko kdo svetoval kakšen ojačevalec in mogoče točno katerega bi se dalo za dobiti najceneje, pa seveda, da bo tudi kvaliteten.

Se pravi izhod radia je 4 x 50W, zvočniki pa so spredaj 2 x 120W (2-sistemski, 4ohm) in zadaj 2 x 250W (4-sistemski, 4ohm). Tukaj bi lepo prosil tiste, ki se malo več s tem ukvarjate, da mi svetuje!

Lp, ter srečno, zdravo in veselo 2012!