Radio Aktual

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Kaj se dogaja s tem radiem, včasih sem ga kar poslušal in mi je bil kul, če izvzamem da bedaki za vremensko napoved rečejo UREME. Zdej pa kadarkol šaltam med postajami na avtoradiu ene dalmatinske pesmi? A je bil kakšen sovražen prevzem s strani radia Split al kaj?
stupid-1.gif

No pa sem se izkašljal......pomaga
cheer.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
saj so reklamni panoji, največ jugo glasbe... jaz ga sicer imam shranjenega na radiu v lj samo ga nisem še nikoli poslušal, vedno preskočim

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Aha to je to, nisem videl panojev in mi je bilo čudno....hmm žalostno da nimamo reklame za največ SLO glasbe (pustmo veseljaka).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Južna glasba se še vedno bolje prodaja kot naša (pa naj se Dragan Bulič še toliko pritožuje). Žal. Dokler pa ne bo spremenjena zakonodaja, da mora biti SLO glasba enakomerno porazdeljena čez dan, pa tudi bo takšno stanje. Najbolj hecen mi je bil glasbeni urednik Centra (ali mogoče City-ja?), da vrtijo ponoči nonstop slovensko glasbo ker so kao naredili anketo kaj bi ljudje najraje poslušali od 00-05h in je bil odgovor slovenska glasba
grin1.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Kaj se dogaja s tem radiem, včasih sem ga kar poslušal in mi je bil kul, če izvzamem da bedaki za vremensko napoved rečejo UREME. Zdej pa kadarkol šaltam med postajami na avtoradiu ene dalmatinske pesmi? A je bil kakšen sovražen prevzem s strani radia Split al kaj?
stupid-1.gif

No pa sem se izkašljal......pomaga
cheer.gif

Imaš prav. Nisem rasist, nacionalist ali karkoli samo.... kaj mene boli k**ac za "bili kamen", "galebov let" "lipu stinu" in raznorazne komade, ki kraljujejo na radiu Aktual. Res je malo preveč, preteral so. Včasih sem jih poslušal... No, nekaterim očitno paše, sponzorji se ne pritožujejo tako.... da nam vedno ostane zamenjati radijsko postajo, ni težko le en knofek na volanu
cheer.gif

Val 202 in Radio SI sta dve najbolj poslušani postaji z moje strani oz. ko sem v avtu. Doma skoraj nikoli ne poslušam radija.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.093
113
v lokalni ostariji
racman je tudi odpeketal ker so zamenjali "politiko" je pa to že kar 1 dobro leto tega... konec lanskega poletja so začeli s "največ jugo glasbe"... ker pa je softiæev v slo pač dosti so dobro poslušani
wink-1.gif

jaz jih ne prebavlam (radia aktual namreč)

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Res je prišla odjuga k njim, sem zadnjič enkrat poslušal sem mislil da imajo kak YUnostalgija dan. V + jim štejem da ne gobezdajo preveč.