Radar jammer

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Deluje, ampak je zakonsko prepovedano
evil.gif

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
imam že cca 7 let, dela vrhunsko. Prišparal sem za en manjši avto
smile-1.gif

Nove motilnike, policijska pištola ne zazna več.

Imam pa xxxxxxxx xxxxxxx xxxx. Če rabiš, mi pošlji PM. Ni pa poceni zadeva.

LP Mare

Nazadnje urejeno:

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
se pravi, da te je ob prvi priliki za spravit s ceste in ti dozivljensko vzeti izpit, ker zganjas piz.da.rije po cesti, al kaj??

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Citat:
Uporabnik john pravi:
Nove motilnike, policijska pištola ne zazna več.

???

Kako pa to izgleda v praksi? Sem mislil, da ti merilnik ali izpiše hitrost ali vrne "jammed". Obstaja tudi 3. opcija?

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
sem včasih res precej tiščal, sedaj sem se pa umiril. Sedaj tudi nimam primernega avta za kakšne dirke. Kakšnih hujših pizdarij nisem počel.

SEm pa to napisal, ker sem vedel da se bo kdo spotaknil v to. Zakaj pa ti sploh gledaš temo o motilnikih, če si tak "angelček" na cesti.

LP

Nazadnje urejeno:

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
Včasih je na policijski pištoli napisalo Motnja E04

Sedaj pa je zadeva tako popolna, da tudi najnovejša pištola trafipatroll XR ne zazna motilnika. Občasno napiše E11, kar pomeni da policaj nima mirne roke.

To je to
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ma zadevo bi takoj nabavil ampak temu res ne zaupam ker če te 1x dobijo pol nisi nič nardil če maš vedno strah... Torej na kak princip sploh deluje jammer? Okoli avtomobila naredi ščit da ga laser ne more izmerit ali....?

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
mene so samo enkrat ustavili, pa je samo malo dokumente pogledal, videti tako ali tako nima kaj dosti.

Se pa splača potruditi pri montaži, da je zadeva praktično nevidna.

V praksi zgleda tako:

Ko ti začne piskat, pomeni da te policaj že meri

Zmanjšaš hitrost na dovoljeno v času 7sec

jammer izklopiš

Nato te policaj tako ali tako vsaj še dvakrat pomeri.

in se lepo po omejitvi pelješ mimo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Prav, kaj pa če zadeva zataji? Ima kakšno opozorilno lučko če ima motnje v delovanju? Torej imam jaz to montirano in mi v sredo popoldan crkne, v četrtek ga žgem in sploh ne vem da je zadeva pokvarjena?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik john pravi:
V praksi zgleda tako:

Ko ti začne piskat, pomeni da te policaj že meri

Zmanjšaš hitrost na dovoljeno v času 7sec

jammer izklopiš

Nato te policaj tako ali tako vsaj še dvakrat pomeri.

in se lepo po omejitvi pelješ mimo
smile-1.gif

Bom dodal v stilu lost1.

Tako je
smirk-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
se pravi, da te je ob prvi priliki za spravit s ceste in ti dozivljensko vzeti izpit, ker zganjas piz.da.rije po cesti, al kaj??

Ma dej ne se na vsak tak post obest, da se pa pizdarije dela po cest., ker ste že tolk tečni da je joj. In ta vaše neprilagojena hitrost nič vredna. Majo tisti ki se vozijo močno pod omejitvijo marsikaj za pošlihtat v glavi. In če oseba ni sposobna na faking ravninah sproducirat tistih vratolomnih 70-80km/h, se naj odstrani s ceste, tako kot tisti ki se pelje 140. Se bomo potem lahko mi v miru vozili po omejitvah. Ne da se cjaziš 50-60 ne vem komu na čast.
bonk.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Dobrega običajno med 300 in 400€ .

cheap variante pa od 100€ dalje, ki seveda ne služijo svojemu nameno pravilno.
imel sem ga na prejsnjem avtu, super zadeva, novemu lastniku še vedno služi in tudi privarčeval je že nekaj denarja sebi ali pa komu poleg njega ki so ga ravno merili.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik john pravi:
sem včasih res precej tiščal, sedaj sem se pa umiril. Sedaj tudi nimam primernega avta za kakšne dirke. Kakšnih hujših pizdarij nisem počel.

SEm pa to napisal, ker sem vedel da se bo kdo spotaknil v to. Zakaj pa ti sploh gledaš temo o motilnikih, če si tak "angelček" na cesti.

LP

Sej si napisal tako, a ne?
Temo gledam zato, ker me je zanimalo kaj v njej pise. As simple as that
smile-1.gif

Nisem angelcek, nisem pa niti en tistih, ki bi jih opisali kot: Divjak na XTCju, ki se mu mudi na zur z rdecimi ocmi in dudo v ustih
evil.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:

Ma dej ne se na vsak tak post obest, da se pa pizdarije dela po cest., ker ste že tolk tečni da je joj. In ta vaše neprilagojena hitrost nič vredna. Majo tisti ki se vozijo močno pod omejitvijo marsikaj za pošlihtat v glavi. In če oseba ni sposobna na faking ravninah sproducirat tistih vratolomnih 70-80km/h, se naj odstrani s ceste, tako kot tisti ki se pelje 140. Se bomo potem lahko mi v miru vozili po omejitvah. Ne da se cjaziš 50-60 ne vem komu na čast.
bonk.gif
Zadel si bistvo.
Žal sem tudi sam eden tistih kateri vsake toliko plačamo "prostovoljni prispevek" pa še to za banalnih 50 v 40 (ne mimo šole), 63 v 50 in podobne....