Računalnik zamrzne!

Samiirrr

Zelenc'
30. dec 2012
12
0
1
Zivjo, tezava je sledeca ko racunalnik uporabljam in imam odprto youtube, facebook in se kaksno stran mi enostavno zamrzne vse samo miska se premika ampak ne tekoce pac pa po korakih (šteka), tipke ctrl alt in delete ne prime, lahko ga samo prisilno zaustavim in spet prizgem. Kaj bi bilo lahko narobe?
cheer.gif

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
najprej zazeni pc in ne odpri programov, ki jih omenjaš in boš takoj videl če so morda samo omenjeni programi vzrok za zamrznitev pc-ja,
nato pojdi v google in poišči eset online scaner in ga zazeni in preglej pc na viruse in trojance

lp

Samiirrr

Zelenc'
30. dec 2012
12
0
1
Racunalnik ni prevec zabasan saj imam 3gb rama, windows na novo naložen skoraj nič na računalniku 500 gb hdd, dvojederni amd procesor 2,80 GHz.. grafična nvidea 1gb.. test z esetom pa pravkar izvajam.. hvala
smile-1.gif

wwhite

Zelenc'
15. dec 2012
24
0
1
Poglej da ti ni ventilator na CPUju shodil... lahko da proc freezne.. preveri temperature.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Preveri kondenzatorje na os. plošči.

Točno tako, potem pa še na grafični in morda v napajalniku. Najprej poskrbiš, da je hardware BP. Jaz bi potem najprej preveril še HDD in naredil memtest z ultimateboot. Mislim, da je nekje do te stopnje razlog, če si naložil na novo in je isto.

LP

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.926
6.001
113
Če bootaš v "safe mode with network support" je kaj drugače ?

Lahko tudi testiraš kakšen live linux (knoppix, ubuntu), če tam isto zašteka je krivec hardver.

Samiirrr

Zelenc'
30. dec 2012
12
0
1
na novo sem nalozil windowse in sedaj zacuda nic ne steka uporabljam ga ze par ur in nalagam driverje in podobne stvari se pravi racunalnik dobro obremenim in je zdrzal, zgleda je bil problem v windowsu
smile-1.gif
hvala za pomoc