Računalnik nagaja

mer

Pripravnik
23. sep 2013
51
0
6
Zamenjal sem grafično (Geforce 6200 turbo cache), komp je delal 1 dan, pri filmih ni bili sliko, samo zvok. Ko sem prižgal kompsem izbral med zaženi normalno ali popravi izbral zadnjo možnost in potem se je izpisalo, kaj je problem (fotka).
Kaj lahko naredim in ali je problem matična?

http://shrani.si/f/3N/Wh/1mtr054v/img0043.jpg

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kako pa sedaj dela? Kako misliš, da pri filmih ni bilo slike? Samo v oknu za film je bilo črno? Za to je res lahko kriv gonilnik, kot ti je napisalo (Bad Driver), lahko tudi nastavitve v predvajalniku filma.

mer

Pripravnik
23. sep 2013
51
0
6
Ko prižgem komp imam na izbiro Launch Startup repair, potem melje in na koncu piše cannot repair, pritisnem don't send komp se ugasne. Potem ga ponovno prižgem piše starting windows pokaže se logotip win in potem se ne nikamor premakne, se nič ne zgodi.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Potem ga pa zaženi v Safe mode. Če ne bo niti do tja prišel, je nekaj res narobe z grafično. Če se bo safe mode naložil, pa so še vedno lahko krivi gonilniki.

mer

Pripravnik
23. sep 2013
51
0
6
Dalj kot do napisa Starting Win in ikone na d napisom sploh ne pride. Ali je možno, da je problem v matični?

mer

Pripravnik
23. sep 2013
51
0
6
Pojavile so se navpične rumene črte. Potem sem zamenjal grafiko in je delovalo 1 dan. Pri pritiskanju F8 se mi prikaže Boot Menu in ko prisnem F4 za izhod sem spet na začetku Startup repair.

mer

Pripravnik
23. sep 2013
51
0
6
Saj ni res, pojavise se Boot meni, pritisnem in držim ESC, takoj zatem pritisnem F8 in takrat začne Boot utripati, sploh mi ne odpre Save Moda.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Tipko esc stisnes in spustis in nato kljuvas dalje po F8.
Ko bos prisel v varni zagon obvezno izbrisi vse gonilnike od graficne in se ti mora nato pc normalno zagnat.
Potem nalozi gonilnike, ki so bili na CD zraven grafe ali pa jih prenesi iz uradne strani proizvajalca.

mer

Pripravnik
23. sep 2013
51
0
6
Zdaj sem že 1 uro v varnem zagonu, pa imam še zmeraj isto stran s fijli in Please wait.

mer

Pripravnik
23. sep 2013
51
0
6
Win 7, stoji že od pol 3, se pravi 2h in pol. Verjetno je problem na matični, zgleda, da so kondiji napihnjeni.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Nisi pregledal kondijev ko si menjal grafično? Morda jih poglej še v napajalniku

Nazadnje urejeno:

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Ampak vsekakor se splača pokukat in preverit kondije. Recimo ko je kolega nameščal windows, ga nikakor ni uspel namestit. Dokler ni mene poklical. No, ko sem mu zamenjal napihnjene kondije (4 komadi okrog procesorja), je šlo brez problema