Račun za Gorenje gospodinjski aparat - akcija

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Gen-I in Gorenje imata skupno akcijo, v kateri ob nakupu kateregakoli večjega gospodinjskega aparata Gorenje dobiš 500kWh elektrike brezplačno pri Gen-I.
Ker vem, da marsikdo še ni na Gen-I in tega ne bo izkoristil, se priporočam za kopijo računa, če ima kdo račun za nakup kakšnega večjega Gorenje gospodinjskega aparata od 1.6.2009 dalje, tako da lahko izkoristim to ponudbo.
Še link do ponudbe:
http://www.gorenje.si/500kwh_brezplacno

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Kva je dej, ejga. Kr sam kup pa gnar zapravli, šuft šuftast...
hysterical-1.gif

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Torej če prav razumem kupiš gospodinjski aparat in potem podejtju Gen-I posljes racun s katerim ti zagotovi kwh. Moraš slučajno zamenjati operaterja (trenutno sem na Elektru Ljubljana)?
Zasledil sem da so poleg aparatov Gorenje v akciji tudi aparati Koring, se mar motim?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik kihko pravi:
Gen-I in Gorenje imata skupno akcijo, v kateri ob nakupu kateregakoli večjega gospodinjskega aparata Gorenje dobiš 500kWh elektrike brezplačno pri Gen-I.
Ker vem, da marsikdo še ni na Gen-I in tega ne bo izkoristil, se priporočam za kopijo računa, če ima kdo račun za nakup kakšnega večjega Gorenje gospodinjskega aparata od 1.6.2009 dalje, tako da lahko izkoristim to ponudbo.
Še link do ponudbe:
http://www.gorenje.si/500kwh_brezplacno

Kar kupujte Gorenje, pa se nategujte. Pred akcijo oz.pred parimi meseci so se pa kar občutno povišale MPC. Kot akcija kupiš 3, dobiš mikrovalovko za 1 evro.
bonk.gif
Dvakrat jo preplačaš!

Imam raje electroluxa, boscha....kot pa gorenje. Iz principa. Pa še boljše delajo, problema načeloma ni.
Gorenje; 5 let garancije......ja 5 let ti zastonj šraufajo! Kaj pa po 5 ih letih??!

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
te povežam s štacuno, k prodaja gorenje. dobiš kopije, sam povej kok % daš.
0
To namreč lahko tudi sam naredim, vendar ne bi rad, da potem kupec hoče to izkoristit, pa bo dobil nazaj prst v rit, ker bo račun že izkoriščen.

Sicer pa, če ima kdo račun doma, se vedno da dogovoriti za gotovinsko ''izplačilo'' oz. ''finders fee''.
nahrung002.gif
Win-win za oba.

Krajo pa ti komu drugemu ponujaj.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Citat:
Pogoj, da se čudež lahko odvrti, pa je, da ste že priklopljeni na električno energijo odličnega ponudnika GEN-I ali da to storite ob nakupu .

Zakaj se ne morem znebiti občutka, da je v igri predvsem nabiranje odjemalcev?
Tebi, kihko, pa se opravičujem za prvi post... Očitno sesalci niso v igri, pa Gorenje tudi nima nič v programu kar bi bilo zanimivo zate in hkrati poceni. Pa ker si GEN-I odjemalec moraš malo opravičiti prestop... Si, kako bi se reklo, samo nepristranski opazovalec, ki je naletel na zanimivo ponudbo...

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Če še ne veš je Gen-I v delni lasti Gorenja. Morda te bo to ''razsvetlilo'' zakaj takšna ponudba.
grin1.gif

Sicer pa se ni potrebno opravičit. Nisi edini sralec v tej temi.

Aja, Gen-I je pa sicer poden od podna. Odkar sem preklopil same mrke doživljam. Je pa res, da je ceneje. Bomo že preživeli, si grejemo vodo za tuširanje na drva, samo da se špara.
nahrung002.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Jaz sem pekom od gen-i 2x poslal vse podatke, prvič sploh ni bilo odgovora, drugič so po sklenjeni pogodbi naknadno nekaj klicali in težili da nisem dal številke odjemnega mesta, kar točno vem, da sem jo dal. Ni se mi jih dalo nazaj klicati in jim jo spet javljati, nesposobnežem. Seveda tudi oni niso poklicali še enkrat, so verjetno spet vse izgubili.

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Dobro to se je dogajalo in se še dogaja z nekim slovenskim internetnim ponudnikom. Verjamem, da so stvari na katere bi lahko kazali s prstom, sam pa toplo pozdravljam tako ponudbo. Treba je razbit monopol, ki ga imajo področni ponudniki energije, če pa jo nekje v okviru akcije ponujajo določeno količino zastonj pa toliko bolje. Podprimo slovensko gospodarstvo in vse njene napore, seveda pa tudi konstruktivno grajajmo napake, da jih odpravijo in naredijo našo deželo bolj konkurenčno.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik kihko pravi:

Aja, Gen-I je pa sicer poden od podna. Odkar sem preklopil same mrke doživljam. Je pa res, da je ceneje. Bomo že preživeli, si grejemo vodo za tuširanje na drva, samo da se špara.
nahrung002.gif
S tvojimi mrki nima gen-i nobene veze
smirk-1.gif

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik kihko pravi:

nahrung002.gif
S tvojimi mrki nima gen-i nobene veze
smirk-1.gif
Žal nisi opazil sarkazma.
redface-1.gif

Sicer pa sam nisem imel niti najmanjšega problema pri prehodu na Gen-I.

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Kolk časa pa potrebujejo da te priklopijo in kateri stroški so povezani s tem (in katere papirje potrebuješ za to)?