Račun Tuš mobil.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Zanima me samo nekaj: ali morda tudi komu izmed vas ki uporabljate Tuš mobil storitve ni bil izpostavljen račun za mesec februar? torej dokument z položnico, na tušu vztrajno trdijo da so že 3 marca poslali položnice v plačilo vendar jih midva z ženo kakor tudi sosedovi niso dobili,. danes sem stvari urejal preko klicnega centra in nama bodo poslali po mailu , zakaj je do tega prišlo ne vem ne vejo pa niti na tušu razen tega da so bili dokumenti poslani.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Ti in sosed? Verjetno tvojega poštarja slabo plačajo pa pošiljke prodajajo za star papir.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Odpri se e-račun in račune boš prejel na e-mail. Lahko jih plačaš prek spletnega bančništva.

Lahko pa tudi urediš tako, da ti Tušmobil uvozi račune v tvojo spletno banko in na svoji spletni banki samo dokončaš plačilo računa (poklikaš "Plačaj")..

To je najbolj komot varianta in nič več papirnatih računov ter "skrbi", da ga poštar tokrat ne bo prinesel
smile-1.gif

Vse zgoraj našteto urediš na portalu moj.tusmobil.si (odpri si račun in tam urediš e-račun ali celo uvoz v tvojo spletno banko).

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Hvala za nasvet, vendar se to do zdaj še ni pripetilo da ne bi dobili računov, je pa še nekaj plačilo računov so pomaknili iz 15 na 13 v mesecu tudi to je samovoljno dejanje Tuša.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Na trajniku se ni nič spremenil datum plačevanja, za papirnati račun pa veš da nisem siguren če sem ga dobil ta mesec
sprasujem se.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Uredi si e-račun in trajnik. Škoda vsake izgubljene minute za odpiranje pošte in plačevanje, če ni potrebe. Al pa da ti še poštar kaj zajebe.

Enkrat na mesec dobim SMS in mail. Na hitro pogledam račun na mailu, če vse štima in sem frej za en mesec.
tongue-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
E račun si bom uredil trajnik pa verjetno ne ker hodim plačevat na sedež tuš mobila v mestu.Čeprav mi je bilo obljubljeno da danes dobim mail z izpisom računa ga do zdaj še nisem dobil, so počasni in jim je verjetno vseno, opomina pa jim ne plačam.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Hvala za nasvet, vendar se to do zdaj še ni pripetilo da ne bi dobili računov, je pa še nekaj plačilo računov so pomaknili iz 15 na 13 v mesecu tudi to je samovoljno dejanje Tuša.

Da ti lahko prej pošljejo opomin s postavko obračun vodenja terjatev
grin1.gif

Lp.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Jaz in moja sva dobila račun. Prineseta pa jih različna poštarja, v oddaljenosti 20km.
smile-1.gif