Rabim info

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

Kupil tv v bigi bangu. Plačal, prevzel v njihovem skladišču, dali za podpisat prevzemni papir, podpisal in odpeljal. TV je bil za darilo (šel v A).

Cca en mesec kasneje me začnejo klicat, da mislijo, da so mi izdali drug tv. Potem pa so klicarili še parkrat kao češ, če so meni dali napačen tv. Potem so začeli klicat (teden kasneje) in pazi zdaj: imajo kao na kameri posneto, da so meni dali napačen tv.

Zdaj dobil še priporočeno po pošti napisane iste bedarije. Kao njim se gre, da bi jaz imel garancijo za ta tv.

Razlika je banalna (sem googlal), tako po spec in po denarju. Izgled se mi zdi, da je čisto enak. Problem pa je, da je bil tv poročno darilo sorodniku, ki živi v A (kakih 800 km preč od mene). Še večja bedarija se mi zdi, da si moram jaz zdaj delati sramoto in delo ČE so oni naredili napako.

Kako in kaj odreagirati ter kako pojasniti bigiju, da me boli [cenzura] za njihovo napako?

tony

Guru
23. jul 2007
9.796
1.571
113
Najbolj enostavno tako, da jih vprašaš, koliko desetakov so ti pa dolžni, da ti tako vztrajno težijo?

Če si jim pa ti kaj dolžan, naj pa za božjo voljo izstavijo račun in čao.

Če mislijo, da bi jim kdo vozil že kupljen 30-kilski TV nazaj, pa pač niso čisto zdravi...
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Daj jim pisno, da razumeš napako, ki se je zgodila, klinc, vsi smo samo ljudje, da je TV 800KM stran, da je tvoja dnevnica 400€ in naj ti nakažejo denar za pot in dve dnevnici, pripravijo naj pravi TV, ki ga boš odpeljal gor in vrnil starega. Vsekakor si jim pripravljen pomagati pri odpravi neljube napake, ki so jo ONI storili, celo 1600 km si pripravljen narest za njih...
Če jim kaj ni všeč, naj te tožijo.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
njihova napaka njihovi problemi
če je kaj več vreden potem je to njihov problem, če so ti dale slabšega pa zahtevaj še enega

jendomen

Pripravnik
30. apr 2008
357
11
18
Domžale
Lp
Če hočejo zamenjat Tv naj ga kar sami peljejo in zamenjajo, saj je bila nihova napaka.
Sem pred leti imel podoben primer, ko mi je prodajalec dal napačen Tv. Po dveh mescih je to ugotovil in isto zahteval da mu pripeljem Tv, pa sem mu lepo razložil da če ga želi zamenjat, naj mi pripelje pravega, nastavi kanale in odpelje napačnega.
To je potem tudi storil in se na koncu še opravičeval za napako.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Tudi jaz sem napisal iz lastnih izkušenj, sicer ne za TV. Po mojem prijaznem dopisu so verjetno ugotovili, da napaka vendarle ni tako velika in odnehali.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Jaz pa vedno pogledam oznake karkoli kupim takoj ob izdaji blaga. Da mi ne bi slučajno dali slabšega, hehehee
10.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Daj jim pisno, da razumeš napako, ki se je zgodila, klinc, vsi smo samo ljudje, da je TV 800KM stran, da je tvoja dnevnica 400€ in naj ti nakažejo denar za pot in dve dnevnici, pripravijo naj pravi TV, ki ga boš odpeljal gor in vrnil starega. Vsekakor si jim pripravljen pomagati pri odpravi neljube napake, ki so jo ONI storili, celo 1600 km si pripravljen narest za njih...
Če jim kaj ni všeč, naj te tožijo.

467716-post_slo.gif

Bodi skromen, ponudi, da ti plačajo le potne stroške. 1600 * 0,37 + prenočišče + 2x dnevnica

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz bi sorodniku rekel kaj se je zgodilo - če je TV praktično enak tak ni problema. Potem pa naj po pošti pošlje garancijski list in račun, neseš v Big Bang in naj popravijo napako. Verjetno je treba samo pravi račun izdat.

Zakaj jih nebi ignoriral? Ker se lahko res zgodi, da bo TV crknil in servis ne bo hotel popravit, ker bo račun od neke druge TV.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Tv-ja imata (vsaj jaz sem samo to opazil) razliko v osvezevanju 200:400, ter, da naj bi imel se anteno za sat tv (ali kaj ze). Cenovno sta bila razlike takrat cca 130 eur (ena v akciji cca 1550, druga v akciji cca 1680), vendar jaz niti pod razno ne bom doplaceval nic. Sem vprasal ob nakupu, ce se bodo cene kaj spustile in odgovor je bil: niti pod razno, so cisto novi modeli, bla bla. Dva tedna kasneje sta obe bili cca 200 eur dol. jebemi nategune...

koliko

Guru
21. avg 2007
4.434
2.531
113
SV SLO
Potem pa si upajo delati še anketo o zadovoljstvu strank. Tudi jaz imam slabe izkušnje z Big Bangom. Napiši dopis, kot so ti svetovali, če je škoda na njihovi strani naj jo pokrijejo sami(tisit, ki je izdal napačen TV), ker ti zato nisi prav nič kriv poleg tega pa te iz big banga nebi nobeden klical, če bi bil v minusu ti.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Mogoce bi kdo vedel: ce jih dam na ignore kaj potem? Se bodo sprijaznili z tem ali lahko kako drugace "tezijo". Sicer grem v lj v torek in bom sel osebno do podpisanega na dopisu, katerega sem dobil. Ne da se mi ukvarjat z njimi, placeval pa ne bom nic (princip).

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Poročaj kako se bo izšlo na koncu ... sodelavec je pred leti kupil LCD TV pri njih, pa mu doma ni delal daljinc. Je nesel nazaj v trgovino, prodajalec pa je reku ni problema, vam damo novega.. odprl škatlo naslednjega TV-ja in menjal daljinc, tega nedelujočega pa "naslednjemu" kupcu pustil...