Rabim hudo mikrovalovno

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Svetujte mi pri nakupu mikovke, danes delajo tak vse isto, druga ko juhe in včerejšne pice nemislim gret, pečt nisi slučajno, niti odtajat,
želim le, da res res dobro zgleda, neko zadnjo linijo kaj se zdaj prodaja, cena nima veze tak nič ni čez 200e.

Hvala lp.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Sharp pride v poštev? Jaz sem par let nazaj kupil eno njihovo kombinirano varianto (t.j. da ima tudi gril), pa se zadeva obnese. Škoda le, da nisem izbral srebrne barve...
wink-1.gif

Katalog je npr.
http://www.novak.si/files/mikrovalovna-sharp1.pdf

corsol

Guru
11. mar 2010
3.082
1.038
113

ja od gorenja ora-ito je kul sam je čist predraga,......................poglej CANDY, pocen in zgledajo OK

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Svetujte mi pri nakupu mikovke, danes delajo tak vse isto, druga ko juhe in včerejšne pice nemislim gret, pečt nisi slučajno, niti odtajat,
želim le, da res res dobro zgleda, neko zadnjo linijo kaj se zdaj prodaja, cena nima veze tak nič ni čez 200e.

Hvala lp.

Da res dobro zgleda si moraš kupit vgradno... pod 200 € je ne dobiš...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Še zdaj je nimam.
frown-1.gif
(mam eno staro, a deluje bol tak-tak, rabi par minut da zavreje lonček vode)

Zadnjič sem kupoval šank stole in sem naletel na eno od gorenja, tako bežno sem jo čeknil, je bla pa okol 170e in
daleč najlepša linija kar sem jih videl, bela, na dotik, bla bla bla...

Vrjetno bom šel kar po tisto. Gledam pa po gorenjevi spletni strani mikrovke ranga do 100e so mi lepse od tistih za 300+,
končno enkrat da je cena na moji strani :D

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Tule maš prikaz delovanja različnih mikrovalovnih v praksi

prikaz vzorca mikrovalov v mikrovalovni pečici

Enak poskus se da naredit z na toploto občutljivim papirjem iz kakega starega faksa.

Sam sem pristaš enostavnih komand. Dva gumba, en za "moč" in drugi za čas. Nobene filozofije
smile-1.gif

Gorenje se je pa meni totalno zasralo. Prodajajo robo, kjer je evropski/slovenski input zgolj film za tiskanje embalaže in navodil. Naš inženir produkta ni videl. Robo delajo na kitajskem in gor nalepijo poljubno nalepko, v tem primeru gorenjevo. Ne vso, mikrovalovke in podoben šrot pa preverjeno. Na koncu plačaš 30% več zato, ker ima gor napis gorenje... bljak... je treba sfentat še eno slovensko firmo

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.597
1.123
113
Titograd
Verjetno si gledal kaj od Pinifarine ali Ora- Ito? vsaj slednja obstaja v črni in beli barvi. Meni je dizajn tudi hud, samo 170 € ni šans da dam za zunanjo mikrovalovko, rabimo jo samo za odmrzovanje in kako pogrevanje pice in podobnega. Tam okrog 100 bi še dal, se tudi najde kaj z minimalističnim dizajnom, nekaj od Candya sem videl v BB.