Qlandia, Mb... kaj se dogaja??

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
pri qlandiji zaprta cesta, policija, gasilci, resilec, trakovi, zaprta cesta, pa nikomu nista. je kdo z bombo zagrozil??
bonk.gif

updated: natrijev hidroksid, mocna koncentracija... nevarnost za okoliske prebivalce, voznike, itd., ce pride do sprostitve
crazy1.gif

se dve sliki by kolega:

060918vb7d.jpg

200918ong4.jpg

Nazadnje urejeno:

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Spet bo pisalo v cajtingah. Nevarnost natrijevega oksidnegahidrovodika, pa še kakšen sulfat bo vmes.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
glavno je, da sta tam 2 policaja, katerima se zgleda hebe za opozorila in tisti sprehajalec v ozadju je tudi posrečen
stupid-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
in pa mošli še kleči poleg tovornjaka
grin1.gif

tud meni je blo malo smešno, ko sem prebral, da je možnost "okužbe" za okoliške stanovalce ... policija in gasilci so 30m stran, najbližji stanovalci pa 200m
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
grin1.gif

tud meni je blo malo smešno, ko sem prebral, da je možnost "okužbe" za okoliške stanovalce ... policija in gasilci so 30m stran, najbližji stanovalci pa 200m
bonk.gif

Ja kak bos pa resil problem, če se mu ne priblizas?

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
grin1.gif

bonk.gif

z telepatijo
smile-1.gif

on: sem se prej vozo mimo qlandije pa prvo nisem vedo zakaj se gre, pol pa sem vido toti tovornjak pa vsi nekaj daleč stran od njega pa sem si kar mislo da gre za kake navarne snovi

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
grin1.gif

bonk.gif

približaš se z zaščitno obleko kot se je oni ko je na sliki