PVC okna

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
6
38
imamo kakšnega mojstra na forumu ki jih dela?
Katerega proizvajalca priporočate?
cheer.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
Če bi šel na plastiko bi šel na GVT , rehau profile. Prijazni in svetujejo in gredo na roko, cene pa dovolj ugodne.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
mi smo vzeli Rehau Geneo, ampak pri Nagodetu. ZDej jih imamo 4 leta in zaenkrat brez težav. Je pa kolega vsel isto Rehau pri GVT-ju, pa mislim da je tut zadovoljen.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zadovoljen z ajm
za termoglas ti pa konc mesca lahk povem:)

jst sem poslal na ene 15 emailov za predračune. odgovoril so skoraj vsi.
sam te predračune pol preučevat je pa tudi mukotrpno. Vsak neki po svoje nekak drugač napiše, sploh za zaključna dela.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Midva sva lani menjala okna, nekak sva bila takrat odločena za Termoglas.

Tip ki je prišel na meritev (v salonarčkih
grin1.gif
) naju ni ravno prepričal, niti o tem kar je predlagal, niti svetovati ni znal najbolje, ker sva potrebovala določene rešitve, za določene stvari niso bili fleksibilni, oken za v "špico" pod streho niso mogli narediti tako malih...

Sva pač opustila misel na Termoglas, malo povprašala okoli in dobila kontakt od človeka, kateri je prišel (ne v salonarjh
tongue-1.gif
), izmeril, povedal najboljše opcije, se prilagodil, dal izjemno dobro ceno... skratka prišli zmontirat na dan, ko smo bili dogovorjeni, odmontirali, zmontirali novo, pospravili za sabo, ...vse naredil kot je treba, zelo zadovoljna.

Imava pa 3 slojna okna, Rehau profili, super zadovoljna.

Nazadnje urejeno:

EkoKaprica

Pripravnik
4. mar 2014
388
22
18
www.ogrevanje-hlajenje.net
Mi imamo tudi Geneo v ožjem izboru, druga opcija pa je Veka profili. Cene imajo res različne, samo, če potegneš črto na kocu, so pa tam tam. Edino en ponudnik je malo sekal ven s ceno, ampak je dal na MPC 35 % popusta in je bila cena enaka kot pa tisti, ki je dal "samo" 5 % popusta.