pvc embalaža pecivo

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Kje v okolici LJ prodajajo tako embalažo
m61.jpg

Ker bi vzel več kot dve škatli (nekaj 1000 pa spet ne) se zahvaljujem za odgovor.
Ker osebno slaščičarjev ne poznam, mi tako škatlo računajo kot bi bilo polovico polne.
Širina škatle notri bi bilo najbolj fino okoli 15 (22) cm, višina pa okoli 4 cm .

Nazadnje urejeno:

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
V www.najdi.si vpšeš izdelava pvc embalaže za pecivo , in ti jih vrže ven malo morje, potem pa telefon v roke in klicati...takole brez posrednikov boš še najceneje čez prišel

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Drgač mamo pa alter prav za take stvari da povprašamo in dobimo. Ker take stvari lahko iščeš pri plastičarji ko zmešan pa ne dobiš, ali pa bi ti naredil serijo par tisoč komadov ker ponavadi nima zaloge saj dela po naročilu.

@ sem se spomnil še ene trgovine; Pekarna Vrhnika na Brnčičevi. Odprto je pa samo do 15 ure se mi zdi, tam imajo pa prav za pekarijo profi stvari in vse ostalo kar je povezano s tem.

Drugače pa kakšen Kz Metlika ipd grosistične trgovine za gostince.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
tista slika zgoraj je iz "najdi.si" vendar je od štajerca ki baje za poštnino računa 10 evrov... (vir forum, stara objava). Bom dal več za poštnino kot za škatle.

Če bi jih na ebayu naročil bi najbrž s kitajske skupaj s pošntnino poslali za 5 evrov...

Hvala za vse zgoraj navedene info, dobil sem tudi podatek za sevška v zalogu. (nima www)