[puzzle] Michelangelo The Creation of Adam

Rytno

Pripravnik
29. jan 2008
63
0
6
Hey!

Rad bi si naročil to sestavljenko iz amazona. LINK Vendar mi pri naročilu napiše sledeče.

*** Dieser Artikel kann leider nicht an den von Ihnen gewünschten Ort versandt werden. Sie können entweder die Versandadresse ãndern oder den Artikel aus Ihrer Bestellung löschen, indem Sie die Stückzahl auf 0 setzen und anschließend auf "Aktualisieren" klicken. ( Lãnder mit Versandbeschrãnkungen) ***

Če prav razumem, ne pošiljajo puzzlov v slovenijo. Kar pa nisem ziher, glede na to, da je moja nemščina slaba.

In če ne gre, kako naj potem dobim to sestavljanko? Ve kdo kje se prodajajo v sloveniji? Jaz nisem nikjer najdel. Obstaja kakšna druga trgovina za puzzle v eu, ki ima nizko ceno?

Rytno

Pripravnik
29. jan 2008
63
0
6
nažalost
frown-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Naroči in kot naslov navedi poštno ležeče v Celovcu (naprimer - ne vem, odkod si, pač en tebi bližnji avstrijski kraj s pošto) in pojdi iskat tja.
Če bi res rad imel to in pri nas ni za dobiti, je to po mojem najbolj simpl rešitev. Če pa si naprimer iz Brežic, povej, grem jaz do Borovelj (kamor naj ti pošiljko pošljejo) in ti jo potem pošljem na dom.

Rytno

Pripravnik
29. jan 2008
63
0
6
hm....nekje sem že nekaj bral o tem ja.

Torej jaz sem iz mb, najbližje mi je šentilj. Katera pošta je tam blizu? In kak se to naroči?,naj prinaročilu napišem samo naslov pošte? in pol počakam, da tja prispe pošiljka? kak pa vem kdaj pride pošiljka, kje lahko trackam paket? pa ce pošljem po navadni pošti lahkotracakm?

ma kdo izkušnje?

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Katera pošta je tam najbližje? Najbolje, da se zapelješ na avstrijsko stran in jo poiščeš, pa še naslov prepiši. Potem reci pošiljatelju, naj naslovi na tvoje ime, kot naslov navede Poste restante in naslov pošte v Spielbergu (verjetno je tam tudi pošta - preveri).