punto 1.2 00 let.

mariombb

Pripravnik
21. sep 2007
179
0
16
že dlje časa spremljam ponudbo teh avtomobilov...kmalu ko bo žep bolj poln, pa nameravam nekaj udi kupit in gledam te puntote...prodaja se jih zelo dosti...povpraševanje koliko spremljam je kar veliko

zanima pa me kako so ti avti zanesljivi..obstaja samo 1.2 motor in 1.9 dizel..jaz gledam 1.2
ima 44kw - je to dovolj za neko normalno vožnjo?
kaj pa drugače - so problematičn ti puntoti?

vse info dobrodošle

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.524
1.126
113
44kW izvedba bo za dosego cilja (če ne bo izrednega servisa), 59kW izvedba bo pa čisto solidno šla v kolikor boš sam notri. Ko dodaš nekaj dodatnih kil tem 1.2 mlinčkom poide sapa.

Punto je zelo funkcionalen avto, žal pa ima veliko hib. Jaz sem pri svojem kar počakal, da je crknilo vsaj enih 5 stvari, da nisem bil nonstop na servisu. Popravila so sicer zelo poceni, samo kaj, ko si po malem vedno tam.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.054
5.660
113
Crkne velik ampak use je bl tko...če nimaš lih dveh levih rok lah use sam popravš.....pr punci je šou recmo fedr v senčniku pa ji je dol viseu....pa pr azdnji klopi radi zatii popustijo...pa morš pol pač mal odšraufat uno klučavnco k se zahakla pa jo naprej porint da se s5 zatakne....drugač pa nč kj groznga!

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Crkne velik ampak use je bl tko...če nimaš lih dveh levih rok lah use sam popravš.....pr punci je šou recmo fedr v senčniku pa ji je dol viseu....pa pr azdnji klopi radi zatii popustijo...pa morš pol pač mal odšraufat uno klučavnco k se zahakla pa jo naprej porint da se s5 zatakne....drugač pa nč kj groznga!

meni se je na voznikoven sedežu zlomla federca, ki poskrbi, da se sedež zapelje naprej, ko ga nagneš naprej ... cena? 60€!!
stupid-1.gif

bomo kr lepo improvizirali
smirk-1.gif