Ptiči padajo z neba. Hitr se cepit....

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Leto je na okoli in spet je tu dobra stara sezona gripe. Lanske reklame za cepiva se še spomnimo, bila je malo "in your face". Letos je čas za novo, z dokazi podprto kampanjo.

Na vrsti je Italija - z neba padajo poginule grlice

Čakam, da se zadeva prenese na človeka......pol na na vrat na nos v ambulanto.

LP
evil.gif

No, lahko je tud začetek konca, zato namesto cepiva raje kupte zapestnco!

in to ravno na 555
smile-1.gif

1103332-555.jpg

Priponke

• 1103332-555.jpg
    1103332-555.jpg
    11,1 KB · Ogledi: 120
Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.382
179
63
38
Hudič, jaz se pa letos moram cepit. :s A sem že kej pozen? A to lahko naredim pri osebnem zdravniku?

Sicer pa ja... dobra reklama za cepivo so tele ptice.
tongue-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.228
-8.851
113
Ah daj no... Pa sem upal, da bo vsaj alter ostal brez bedaste teme o tem sranju
frown-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zemlja se bo ustavla.
Pravkar iščejo tistega zamorca, k zna naredit mašino za luknjo delat v sredino zemlje. Čez tri mesece, ko bo še nekaj ptičev pocrkalo, bomo pa priče romantičnemu zaključku potovanja, kot je bil v filmu "The Core"
write.gif
.

Še en dokaz o zarotah ...
crazy1.gif

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Mal resnosti v temo, drugače se ne bo razvila v pravo smer......

Ps. pa da te popravim, mislim, da za "core kick start" iščejo Scrata in ne unga zamorca...

Nazadnje urejeno:

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
A niso bli tudi v Flashforward nadaljevanki neki skrivnostni pogini vran. Zdaj bomo kmal še vsi skup padl.

I

Izbrisan uporabnik #9334

OK, kaj bi pa lahko bilo zadaj, kot neka blesava medijska traparija?

Začelo se je novo leto in v tem trenutku so nas začeli bombardirati s sporočili o "monokulturnem izumiranju" različnih živali. Še 31. decembra lani ni bilo niti sapice, kaj šele smradu o kakem tako eksaktnem primeru, pa že kar nekaj časa spremljam dogajanje na tem svetu.

Daj, daj
stupid-1.gif
!

Po moje bo treba Jehovce spet malo vprašat, ti bodo najbolje vedeli! Prav gotovo je na Šmarni gori že kak čoln pod smreko parkiran.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.228
-8.851
113
Veš kako je to.
Po čudežu se iz lokalnega medija prebije novica na neko dobro obiskano novičarsko stran. In ker novica doživi uspeh začnejo mediji tekmovati med sabo, kdo bo izbrskal čimveč podobnih zgodb.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Pri čiščenju zajezitvenih naplavin v zajetju pred HE Vrhovo so delavci našli dve zrni zlata, v premeru veliki cca. 5 mm. Obstaja verjetnost zlatih najdbišč v zasavju, ki jih je odkrila povodenj v septembru 2010. Visoka voda je takrat trgala bregove in povzročila kar nekaj zemeljskih plazov. GIZ je izdala mnenje, da je zadevo vredno preučiti.

17758-icon_confused.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja no... a kr vse je neumnost?? nekje mora biti vzrok. In to zihr ni ptičja gripa!

se pa tud jest nagibam k raznim testiranjem ameriške vojske. fuknjeni so itak čist dost, da naredijo kaj takega...