PSP

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Če je to pametno kupit za novo leto? Otrok namreč rad igra igrice, jaz pa sem proti igricam. Preprečit ne moreš, v šoli jih igrajo, pa včasih se doma spomni, pa se ji oke tak svetijo... Razmišljam, da to ne bi bila najboljša poteza, po drugi strani, pa se bi ona tega zeloo razveselila. Ima kdo to, je slučajno cenovno boljše naročit iz tujine?
Hvala.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Kar se tiče same naprave, je super. Jaz sem jo testiral kakšne tri tedne in sem bil navdušen. Edino vidljivost na soncu je bolj slaba. Mogoče bi bilo smiselno razmisliti o kakšni PS2, ki je cenovno ugodna, igrati se jo da samo doma in je tudi bolj družabna zadeva. Na ta način lahko povabi prijatelje in skupaj igrajo in preživijo čas. Tako kot mi včasih za Commodorjem 64, ah dobri časi
smile-1.gif

Če je pa to dobro darilo za tvojega otroka, je pa tvoja presoja. In niso vse igre nujno slabe, nekatere celo spodbujajo razvoj določenih sposobnosti.

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
raje kupi wiii, boš imela še ti kaj od tega (wiii fit paket vzameš, pa ti ni treba na aerobiko hodit)
grin1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Moj glas gre tudi wii-ju. Razlogi so bili že omenjeni, polega tega pa so Nintendove igre že od nekdaj bolj otroško usmerjene (beri: ni pretiranega nasilja) in igralni vmesnik je precej bolj zabaven. Verjetno tudi ne želiš, da otrok povsod vlači PSP-ja: v šolo, na izlet, v naravo... z wii-jem to ne bo šlo
wink-1.gif

B.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Hvala za odgovore.
smile-1.gif
Bom pogledala kaj je to wii, sn total nerazgledana v tej smeri.

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Najboljše bi bilo, če bi šla v kak Big bang, kjer jih imajo razstavljene, pa ti potem un dečko pokaže kako se to igra pa dobiš malo boljšo predstavo o zadevi.

(kupi wiii
grin1.gif
)

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Saj zdaj sploh ne vem se odločit... Bom pregledala te stvari.
Hvala za predloge.

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Nečak ima Wii in PSP...pa dosti raje igra Wii. PSP mu je zanimiv na morju ali pa pred spanjem, da odpelje en krog NFS na hitro. Če si pa vzame več časa za igranje, pa vedno izbere Wii - je bolj družabn, ker jih lahko več naenkrat igra, Wii fit paket pa poskrbi še za telovadbo
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
za Wii ali playstation, x360 ipd.. si moras vzeti cajt. prizgati tv, zagnati enoto, mogoce celo povezati še oboje skupaj, vstaviti dvd... nintendo ds pa lahko med umivanjem zob igras

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
za Wii ali playstation, x360 ipd.. si moras vzeti cajt. prizgati tv, zagnati enoto, mogoce celo povezati še oboje skupaj, vstaviti dvd... nintendo ds pa lahko med umivanjem zob igras

ampak potem ima otrok povsod zraven PSP in se sploh ne zna več družiti z ostalimi
tongue-1.gif

dostikrat vidiš kake otroke ki bulijo v PSP in lutajo po šolah, trgovinah. itd
grin1.gif

WII pa le mora igrati doma in imaš vsaj malo nadzora nad otrokom, da ga vseskupaj ne zasvoji.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
moj glas gre tudi za wii ker enostavno trga gate, pa še za otroke je najbolj primeren izmed vseh teh igračk. prenosne naprave so tak tak. ko to imaš, imaš samo to in nič drugega, ker nonstop in vsepovsod v to buljiš. lastne izkušnje...game boy pa to
smile-1.gif

Kar pa se tiče pomislekov glede tega, nevem kaj imaš tu sploh za razmišljat. to je razvedrilo za otroka in ne prinaša nič slabega, če je to v nekih normalnih časovnih okvirih.
kako pa zgleda wii, pa boš najhitreje videla da na youtube vpišeš wii gameplay
wink-1.gif

offtopic: kaj pa call of duty 5 pa wii zapper
d055.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Nečak se je odločil za nakup PSP. Mi lahko kdo pove kakšna spominska kartica deluje s to zadevo. Oziroma kakšna je trenutno best buy.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Sem neja brskal po netu in našel, da se baj da odkleniti samo 2000 do serije G.
Je to res??

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Evo, dedek mraz kupo Nintendo DS plus tisto kartico, ki jo daš noter, ko z MS kartice naložiš igre ilegalno z neta. Seveda bo dobla tudi eno originalno igro, pa šminkersko roza torbico. Ampak roza konzole nismo dobli nikjerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. So nam v Big Bangu v Qlandiji v Mariboru obečali, da nam bodo rozastega dali na stran. Pa so obljubo požrli. Skratka....ne vem al te konzole se tak kupujejo al kaj. Očitno.