Psiloc irRemote s60v3 je zunaj!!!

Ali vam je program vsec?

• Skupaj glasov
    10

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Za tiste, ki se ne veste. Tezko pricakovan program za upravljanje z napravami kot so TV,hisni kino, stolp, satelitski sprejemnik, VCR je tukaj
cheer.gif
! Na psiloc[dot]com najdete demo, na gsmhacks pa ze tudi 'cel' program[na ipmartu nisem zasledil]. Sam sem ga ze preizkusil[N73 in Panasonic Tv] in moram povedati, da deluje ODLICNO! Edino kar me moti je to,da ne lovi na vec kot kaksen meter ali dva. Ce kdo z kaksnim igranjem ugotovi da lahlo signal nese dlje naj pove..

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sam sem ga tudi že testiral na N73 (sicer samo 10dnevno verzijo)
na ene 2let starem philipsu lovi na 3m
na 10let starem philipsu kak meter manj, in ne delujejo vse funckije
na yamada 6700 in 6800+ dvd player mi ne dela
na Sanyo tv-ju lovi samo na 30cm in še to ne dela vse
na 6let starem Yamaha reciverju ne dela vse
na 10let starem gorenju sploh ne dela
na starejšem LG-ju tut ne dela
T-2 amino 110 ne dela

za vse zgoraj omenjen naprave nisem našel kode za točno ta model naprave, ampak so neki približki.
kolker sem opazil, naj bi bil namenjem za novejše aparate.
je pa potrebno vedet točen model aprata in ne kodo daljinca kot jo uporabljajo univerzalni daljinci.
sem pa vse updejtu, tko da sem imel najnovejše "kode".

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Tole ze teoreticno ne more delovati prevec dobro (torej enako dalec kot originalni daljinci),ker so IrDA oddajne diode 880 nm, tiste v daljincih pa 940-950 nm. To pomeni, da je sprejemni modul prilagojen za sprejem slednje valovne dolzine (plasticna bunka je filter, ki kar dobro odreze nizje in visje) in zato oddajnik z 880 nm diodo deluje bolj mizerno.

TVji, ki imajo ali slab filter ali dovolj dober sprejemnik (zelo visok gain), delujejo boljse kot drugi, ne bo pa nikoli enako, kot z daljincem (originalnim ali univerzalnim), dokler obe napravi oddajata z enako mocjo.

22. jul 2007
13.557
1.744
113
124
A se da s tem program tudi kopirati kodo iz orig. daljinca, ker meni ne najde mojega tv čez updateLPWWY

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Ne, poiskati moras ir kodo tvojega TV-ja in jo uploadati na Psilocov wizard[malo poisci na strani], nato pa osvezis listo na telefonu in voila!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Kje pa zveš kakšna je koda - mislim kje se da to prebrati na daljincu ali tv?LPWWY
confused-1.gif

al na daljincu al pa vzadi na tvju pogledaš model tv-ja.
na ene 2let starem philipsu lovi na 3m (koda je bila na daljncu)
na 10let starem philipsu kak meter manj, in ne delujejo vse funckije model tv-ja zadaj na tv-ju
na yamada 6700 in 6800+ dvd player mi ne dela pač model dvd-ja, piše spredaj
na Sanyo tv-ju lovi samo na 30cm in še to ne dela vse model tv-ja zadaj na tv-ju
na 6let starem Yamaha reciverju ne dela vse model reciverja, piše spredaj
na 10let starem gorenju sploh ne dela ker ni sploh gorenja noter se nisem trudil obračat tv-ja. morda bi kaka philipsova koda prijela
na starejšem LG-ju tut ne dela koda na prvi strani daljinca
T-2 amino 110 ne dela nekje na daljincu

sam sem testiral še na sony bravia plazmi z točno kodo pa sploh ni delalo. koda na prvi strani daljinca

22. jul 2007
13.557
1.744
113
124
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Kje pa zveš kakšna je koda - mislim kje se da to prebrati na daljincu ali tv?LPWWY
confused-1.gif

al na daljincu al pa vzadi na tvju pogledaš model tv-ja.
na ene 2let starem philipsu lovi na 3m (koda je bila na daljncu)
na 10let starem philipsu kak meter manj, in ne delujejo vse funckije model tv-ja zadaj na tv-ju
na yamada 6700 in 6800+ dvd player mi ne dela pač model dvd-ja, piše spredaj
na Sanyo tv-ju lovi samo na 30cm in še to ne dela vse model tv-ja zadaj na tv-ju
na 6let starem Yamaha reciverju ne dela vse model reciverja, piše spredaj
na 10let starem gorenju sploh ne dela ker ni sploh gorenja noter se nisem trudil obračat tv-ja. morda bi kaka philipsova koda prijela
na starejšem LG-ju tut ne dela koda na prvi strani daljinca
T-2 amino 110 ne dela nekje na daljincu

sam sem testiral še na sony bravia plazmi z točno kodo pa sploh ni delalo. koda na prvi strani daljinca

hvala za razlago potem je to bolj ali pa manj neuporabna zadevaLPWWY

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Seveda ne delajo vse naprave, ker niso uporabniki uploadali vseh kod! Poisces model svoje naprave(najdes na vsaki napravi ali spredaj ali zadaj), poisces na internetu LIRC kodo in jo uploadas sem : http://irremote.psiloc.com/Wizard.aspx . Na telefonu posodobis kode in bi moralo delati..
Saj verzija je signed, samo "popravek" ni.. In ja... Ta se nekaj casa ne bo signed. Kako se ne mores registrerati, ce je registracija odprta? Rabis samo en email, ki ni vsesplosno znan kot free. LP

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Philips Cineos - ne dela
Philips DVD - ne dela
Sony LCD TV - ne dela
Xoro DVD - ne dela

uninstall, delete and forget.

B81

22. jul 2007
37.603
10.901
113
KSZ
Je komu uspelo usposobit na 6210Navi, ki nima IR?
grin1.gif

je pa delalo na stari 7650 Nokii
smile-1.gif