Psi na Slovenski obali

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Rabil bi vašo pomoč.
Na internetu sem našel da so lahko psi na plaži Bele Skale v Izoli.Ne vem pa če so še lahko na kateri drugi plaži zato vas prosim za informacije.
Psička je mala mešanka podobna maltežanu s 6kg
Po gledanju na google zemljevid nimam blage veze kje se da najbližje prit z avtom do Belih skal oziroma po kateri poti sploh naj grem,da pridem do belih skal?
Lepo bi prosil če kdo ve oziroma ima pot shranjeno v navigaciji,če bi mi lahko čimbolj natančno povedal za pot.Če je parkirišče plačljivo sploh ni problem.
Lepo prosim če mi lahko nekdo da vsaj koordinate oziroma najbližji naslov ki je zraven parkirišča,da najdem do tja.

Hvala vsem za kakršnokoli informacijo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Bele skale

Tistim, ki jim vrvež v Simonovem zalivu ni všeč, se lahko podajo peš proti Strunjanu ob flišnati obali. Dober kilometer naprej je Zaliv belih skal, poimenovan po velikih belih skalah na začetku zaliva. Področje je med pari, ki si želijo malo miru, zelo priljubljeno. V tem zalivu se kopajo pretežno nudisti.

Lokacija in slike: http://www.panoramio.com/photo/31448342

Če kaj pomaga...

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
To sem že gledal,samo so koordinate na drugi strani belih skal.Tam je baje neko parkirišče,samo nimam pojma kje.
Sem klical na agencijo Laguna pa so rekli da so "baje" lahko na plaži Delfin (med Simonovim zalivom in marino) ni pa sigurna in morajo biti na povodcu.
Pa baje so lahko na plaži v kampu Jadranka v Izoli ampak čisto ob robu plaže.
Ne vem pa koliko ta podatek drži.
Šel bi jutri za kake 3-4 ure nekam na Slovensko obalo,da bi se lahko malo namočil in da vidim,če bo psički sploh do kopanja.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kjerkoli na divji plaži imaš lahko psa (sploh žepno izdajo kot je tvoj) ali pa gekona, tam ni pravil.

Boš pa do tja malo pešačil. Pod Belvederjem je en parking, vendar bo jutri sigurno gužva, ker bo lepo vreme.